Deze omgeving is niet (meer) online te bekijken.

Realisatie van Offerte portal Interieurbouw Hutten

We zijn blij dat we onlangs een offerte portal hebben voltooid op voor interieurbouw Hutten. Hierdoor kunnen ze eenvoudig hun klanten prijsaanvragen laten plaatsen van gewenste interieurinrichtingen in winkels. Het systeem bouwt automatisch een PDF op met alle prijzen en bijlagen van alle gebruikte onderdelen.

Ook een portal laten bouwen?

Sieronline biedt oplossingen voor maatwerk applicaties of portal wensen. Door gebruik te maken van WordPress als onderliggend beheersysteem is het vrij eenvoudig om snel een beheersysteem naar uw wensen te realiseren. Dit vormt de basis voor uw maatwerk applicatie of portal.

Uw vraag is onze uitdaging en we kunnen op vele vlakken een praktisch systeem voor u neerzetten. Elke vraag is uniek, we gaan graag met u aan de tafel om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wil je weten wat er zoal komt kijken bij de realisatie van een portal? Duik in onze uitgebreide pagina over de realisatie van een portal.

Meer informatie over portals

Gebruikte technieken in deze website

Onderstaande speciale technieken zijn toegepast in dit project.

Formulieren

Het inrichten van uitgebreide formulieren op een website biedt een manier om interactie met bezoekers te stimuleren en waardevolle gegevens te verzamelen. Deze formulieren kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het verzamelen van contactinformatie, het verwerken van bestellingen of inschrijvingen of het ontvangen van feedback of offerte aanvraag.

Daarnaast kunnen uitgebreide formulieren ook een hulpmiddel zijn voor gegevensverzameling en -analyse. Door gestructureerde formulieren te gebruiken, wordt de nauwkeurigheid van de verzamelde informatie vergroot, wat waardevolle inzichten kan opleveren voor vervolgacties.

Sieronline biedt door middel van Gravity Forms een standaard zeer uitgebreide formulieren module aan in zijn basisinstallatie. Deze formulieren kunnen aanvullend worden uitgebreid met betaalmogelijkheden, rapportages, automatisch gegenereerde PDF’s of meer. Alle inzendingen kunnen eenvoudig worden geëxporteerd en eventueel rechtstreeks gekoppeld worden aan bijvoorbeeld Google Spreadsheets.

Bekijk 3 andere projecten met deze techniek

wat kunnen we voor u betekenen?

Wilt u meer weten over hoe we onze expertise voor uw project in kunnen zetten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op
Sieronline is specialist in
© 1999-2024 Sieronline B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring