op maat gemaakte webshops Ontvangen bestellingen en betalingen online

op maat gemaakte webshops

Ontvangen bestellingen en betalingen online

Wilt u online uw bestellingen en betalingen ontvangen? Wij creëren op maat gemaakte bestelwebsites of webshops op basis van WordPress & Woocommerce voor diverse branches. Variërend van eenvoudige webshops voor een handvol producten tot zeer uitgebreide complexe webshops met uitgebreide filtermogelijkheden en indrukwekkende productpresentaties voor zowel consumenten als zakelijke afnemers.

Ook kleine, eenvoudige bestelformulieren en donatiesystemen voor bijv. stichtingen zijn geen uitdaging meer, met alle geïntegreerde betaalmogelijkheden zoals iDeal, Paypal, Creditcard en de buitenlandse betaalproviders zoals Bancontact (België) of Sofort (Duitsland). Met onze expertise kunt u naadloos en veilig bestellingen afhandelen.

Hoe pakken wij de realisatie van een webshop aan?

We onderscheiden bij de realisatie van een webshop anders dan een website. De stappen zijn onderverdeeld in iets meer fasen, hieronder verder toegelicht. Sieronline kan inhaken op elke fase, afhankelijk in hoeverre dit noodzakelijk is.

Inventarisatie

Inventarisatie

We brengen alle wensen in kaart

We brengen eerst in kaart wat de wensen zijn. Denk hierbij aan meertalen , product configurators, verzendmogelijkheden, zakelijke accounts, eventuele koppelingen etc. Op basis hiervan kunnen we een op maat gemaakte offerte maken.

Lees verder

Inventarisatie producten

Inventarisatie producten

Wat wilt u verkopen?

We brengen de productendatabase in kaart en zorgen dat we alle producten op een structurele manier kunnen importeren in de webshop.

lees verder

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Ontvang online betalingen

Welke betaalmogelijkheden wil je bieden op je webshop? En met welke betaalproviders werken we samen?

Lees verder

Vormgeving

Vormgeving

Hoe ziet de webshop er straks uit

Naast alle technische vraagstukken kijken we ook naar de vormgeving van de website. Is het een webshop pur-sang of een experience website met daarbij verkoop van producten?

Lees verder

Tekst en beeld

Tekst en beeld

Is alle inhoud beschikbaar

We brengen in kaart wat we willen vertellen en zoeken hiervoor een tekstschrijver, of je schrijft zelf de teksten. En goede fotografie verkoopt je product! Met onze eigen studio schieten we snel en gemakkelijk de perfecte beelden voor je webshop.

Lees verder

Realisatie

Realisatie

Alles komt samen tot een website

Zodra de vormgeving akkoord is kan de daadwerkelijke realisatie van de webshop plaats vinden.

Lees verder

Bij de realisatie van een nieuwe webshop of bij de vervanging van een bestaande webshop brengen we ook de hostingwensen in kaart. De door ons gerealiseerde webshops brengen we altijd onder op onze webservers om zo onderhoud en support te kunnen garanderen.

Wordpress als uw beheersysteem

Al onze websites worden gebouwd in WordPress, een opensource (kosteloos / licentievrij) beheersysteem (CMS) die de functionaliteiten in zich heeft voor de meeste wensen. WordPress is een laagdrempelig beheersysteem en dus eenvoudig in gebruik. Het werkt heel intuïtief, over het algemeen wordt gesteld dat iedereen die met Microsoft Word kan werken ook prima met WordPress overweg kan.

De inrichting van onze WordPress installatie verzorgt automatisch een groot aantal standaard zaken als zoekmachinevriendelijke URL’s, globale opmaak en stijlen, schalen van afbeeldingen voor geschikt webgebruik zodat de uiteindelijke beheerder de focus kan leggen op de inhoud van de pagina’s in plaats van de vormgeving. Daarnaast zijn er heel veel (gratis) uitbreidingen voorhanden om een installatie uit te breiden om invulling te geven aan gestelde wensen. Op deze manier kan met relatief lage kosten een website gerealiseerd worden.

Woocommerce als e-commerce oplossing

Een webshop realisatie met Woocommerce is een uitbreiding op onze standaard WordPress website. Waarom we een webshop in WordPress bouwen terwijl er nog tal van andere platformen speciaal voor webshops zijn, zoals bijvoorbeeld Magento? Een WordPress / Woocommerce webshop heeft als groot voordeel dat je alles in één omgeving kan integreren. Met een Woocommerce webshop kun je heel makkelijk producten in een website via één en dezelfde omgeving aanbieden. Als beheerder heeft dit als gote voordeel dat alles vanuit één syteem geregeld kan worden: Uw website & webshop.

Een WordPress webshop is makkelijk op te zetten en de kosten zullen daardoor beduidend lager zijn dan een echte e-commerce oplossing.

Wat kost een webshop

Wat kost een webshop

In de fase van inventarisatie van uw wensen en uw productassortiment kunnen we alle wensen in kaart brengen. Besef dat een webshop categorie meer of minder niet zoveel uitmaakt, maar wel welke fases in het project en onderdelen er op de webshop nodig zijn. De kosten voor een webshop worden voor een groot deel bepaald door deze onderdelen. Denk hierbij aan:

  • Integratie van meerdere talen
  • Hoe groot is uw productassortiment en hoe moeten we deze verdelen?
  • Integratie van filtermogelijkheden op deze producten
  • Integratie van een klanten inlog met mogelijkheden zoals retourneren, wensenlijsten & terugkerende bestellingen
  • Aantal verschillende presentatieonderdelen op een pagina / in een website / bij een product
  • Integratie van diverse online betaalmogelijkheden
  • Koppelingen / integraties met externe applicaties / websites

Bij onze showcases kunt u filteren op gebruikte functionaliteiten. In onze online offerte aanvraag tool kunt u al globaal aangeven welke wensen / u heeft zodat u direct een globale prijsindicatie krijgt.

Bekijk enkele uitgelichte webshops

In ons onderdeel showcases vindt u eerder gerealiseerde webshops door ons. Hieronder een kleine selectie hiervan.

Sieronline is specialist in
© 1999-2024 Sieronline B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring