Waarom hosten bij Sieronline?

Waarom hosten bij Sieronline?

U heeft een zorgvuldige gerealiseerde omgeving en daar hoort wat onderhoud bij. Uw auto brengt u ook naar een garage toch? We zijn het aanspreekpunt wat betreft uw website en uw e-mail. Uit praktisch oogpunt vanuit onze zijde is het dan verstandig om uw gerealiseerde website dan ook bij ons onder te brengen.

Alleen op deze manier kunnen wij vlekkeloos zorg dragen voor uw ontwikkelde website. Alle onderhoudssystemen en monitoring zijn ingericht voor onze omgevingen, maar ook de webserver zelf heeft de benodigde configuratie om de website goed te laten functioneren. Ook kunnen we eenvoudiger uw website door ontwikkelen en wijzigingen doorvoeren op onze ontwikkeling- en live omgeving.

Elders hosten?

Als u uw website elders onder wilt brengen wordt u website niet automatisch up to date gehouden, kunnen we de installatie niet beveiligen/beschermen en worden er geen backups gemaakt. Ook bieden we geen ondersteuning & assistentie op uw WordPress installatie. U bent helemaal zelf verantwoordelijk voor uw ontwikkelde website. Ook is de kans groot dat uw webserver niet optimaal is ingericht voor uw website, waardoor een installatie van uw website zorgt voor problemen.

Daarbij is er altijd een tweedeling in waar de problemen kunnen liggen : Bij de ontwikkelde website of in de hostingomgeving. Als u elders host zijn dit altijd 2 partijen die verantwoordelijk zijn voor hun onderdeel, maar wel afhankelijk van elkaar zijn. Vaak is de hostingpartij de leidende partij en moet de ontwikkelde website aangepast worden naar de maatstaven van de hostingomgeving. Dit neemt vaak extra werk met zich mee en haalt de betrouwbaarheid van de omgeving omlaag.

Omdat wij de installatie niet automatisch live kunnen zetten op onze omgeving maar dit handmatig moeten doorvoeren rekenen wij kosten voor de installatie van de website op uw gewenste hostingomgeving. De tijd voor deze werkzaamheden zijn al gauw een halve dag : Hiervoor heeft u bij ons al ruim 2 jaar aan hosting inclusief onderhoud & support.

Een onderhoud & support contract zorgt ervoor dat uw website altijd blijft draaien, en we willen graag voorkomen dat u van het kastje naar de muur word gestuurd bij problemen waarbij meerdere partijen zijn betrokken.

Is deze post optioneel?

Het is niet verplicht de post onderhoud & support af te nemen. Zonder afname leveren wij de website op en kijken hier verder niet meer naar. Ook worden er geen backups verzorgt. Bij eventuele vragen brengen wij op basis van nacalculatie kosten in rekening. Bij eventuele problemen zijn de kosten echter veelal hoger dan de kosten op jaarbasis die u hiervoor betaald.

Sieronline is specialist in
© 1999-2024 Sieronline B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring