op maat gemaakte websites met WordPress als solide basis

op maat gemaakte websites

met WordPress als solide basis

Wij creëren op maat gemaakte WordPress websites voor diverse branches. Variërend van eenvoudige one-pagers tot complexe omgevingen met uitgebreide filtermogelijkheden, indrukwekkende product- of dienstpresentaties, handige calculators of meertalige functionaliteit. Onze oplossingen worden ingericht naar uw specifieke behoeften, zodat uw online aanwezigheid uniek is.

Hoe pakken wij de realisatie van een website aan?

We onderscheiden de realisatie van een website in een aantal fasen, hieronder verder toegelicht. Sieronline kan inhaken op elke fase, bij elk project kan een fase wel of niet nodig zijn of worden uitgevoerd door andere partijen.

Inventarisatie

Inventarisatie

We brengen alle wensen in kaart

Voorafgaand aan de realisatie brengen we in een eerste gesprek de wensen in kaart. Op basis hiervan kunnen we een op maat gemaakte offerte maken.

Lees verder

Vormgeving

Vormgeving

Hoe ziet de website er straks uit

We betrekken een grafisch vormgever bij het project voor de vormgeving van de website. Ook bieden we in overleg enkele standaard oplossingen.

Lees verder

Tekst en beeld

Tekst en beeld

Is alle inhoud beschikbaar

We brengen in kaart wat we willen vertellen en zoeken hiervoor een tekstschrijver, of je schrijft zelf de teksten. In overleg kunnen we nog de teksten laten nalopen voor uniformiteit. Ook zoeken we (passend) beeldmateriaal of we verzorgen de benodigde fotografie.

Lees verder

Realisatie

Realisatie

Alles komt samen tot een website

Zodra de vormgeving akkoord is, alle teksten bekend zijn en de foto’s zijn gemaakt kan de daadwerkelijke realisatie van de website plaats vinden.

Lees verder

Bij de realisatie van een nieuwe website of bij de vervanging van een bestaande website brengen we ook de hostingwensen in kaart. De door ons gerealiseerde websites brengen we altijd onder op onze webservers om zo onderhoud en support te kunnen garanderen.

WordPress als beheersysteem

Al onze websites worden gebouwd in WordPress, een opensource (kosteloos / licentievrij) beheersysteem (CMS) die de functionaliteiten in zich heeft voor de meeste wensen. WordPress is een laagdrempelig beheersysteem en dus eenvoudig in gebruik. Het werkt heel intuïtief, over het algemeen wordt gesteld dat iedereen die met Microsoft Word kan werken ook prima met WordPress overweg kan.

De inrichting van onze WordPress installatie verzorgt automatisch een groot aantal standaard zaken als zoekmachinevriendelijke URL’s, globale opmaak en stijlen, schalen van afbeeldingen voor geschikt webgebruik zodat de uiteindelijke beheerder de focus kan leggen op de inhoud van de pagina’s in plaats van de vormgeving. Daarnaast zijn er heel veel (gratis) uitbreidingen voorhanden om een installatie uit te breiden om invulling te geven aan gestelde wensen. Op deze manier kan met relatief lage kosten een website gerealiseerd worden.

Wat kost een website

Wat kost een website

In de fase van inventarisatie of op basis van een beschikbaar grafisch ontwerp kunnen we alle wensen in kaart brengen. Besef dat een pagina meer of minder niet zoveel uitmaakt, maar wel welke fases in het project en onderdelen er op de website nodig zijn. De kosten voor een website worden voor een groot deel bepaald door deze onderdelen. Denk bij functionaliteiten bijvoorbeeld aan:

  • Integratie van streaming video
  • Integratie van meerdere talen
  • Integratie van (meerdere) verzamelingen van producten of diensten
  • Integratie van filtermogelijkheden op deze producten of diensten
  • Aantal verschillende presentatieonderdelen op een pagina / in een website
  • Integratie van (uitgebreide) contactformulieren
  • Integratie van online betaalmogelijkheden
  • Koppelingen / integraties met externe applicaties / websites

Bij onze showcases kunt u filteren op gebruikte functionaliteiten. In onze online offerte aanvraag tool kunt u al globaal aangeven welke wensen / u heeft zodat u direct een globale prijsindicatie krijgt.

Bekijk enkele uitgelichte websites

In ons onderdeel showcases vindt u eerder gerealiseerde websites door ons. Hieronder een kleine selectie hiervan.

Sieronline is specialist in
© 1999-2024 Sieronline B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring