Sieronline

Gebruikte technieken

Hieronder een overzicht van technieken die we toepassen tijdens de realisatie van onze projecten. Ook technieken t.b.v. een probleemloze hosting benoemen we.

Infinite WP

Het beheer van al onze WordPress doen we gecentraliseerd in het softwarepakket infinite WP. Hiermee kunnen we centraal updates uitvoeren, backups maken en onderhoud plegen wanneer nodig. Het geeft ook inzicht wanneer websites niet meer functioneren en er dus actie vereist is.

jQuery

jQuery is een code-bibliotheek die geschikt is om interactieve web-applicaties te maken. De structuur van jQuery is zo opgezet dat zeer eenvoudig is om web 2.0 applicaties te maken. Met een jQuery bibliotheek vereenvoudigden we het proces om onderdelen op een pagina te manipuleren.

{less}

LESS is bedoeld om het schrijven van CSS te vereenvoudigen. Je verkleint de code door eigenschappen één keer toe te kennen aan een CSS-eigenschap. Die techniek heet Mixins. Het scheelt aardig wat typen en/of knippen en plakken. Het is ook mogelijk om variabelen gebruiken.

HTML 5

HTML5 is de nieuwste versie HTML. Het is de basiscode van elke website. De belangrijkste toevoeging ten opzichte van de voorgaande versies van HTML zijn: audio, video, sections (secties), articles (artikelen), details, summary (samenvatting), figure (figuur), footer, header en nav (navigatie) elementen.

PHP 7

PHP bestaat 22 jaar en staat tegenwoordig bekend om de meestgebruikte scripttaal. Veel platformen worden met PHP ontwikkeld. Denk hierbij aan Magento, Joomla, Drupal, WordPress. Sinds 2004 was PHP 5 de laatste grote release, maar sinds eind 2016 is PHP 7 uitgebracht.

CSS 3

CSS 3 is de laatste standaard binnen het gebruik van CSS. Met CSS bepalen we de weergave van de website. Het is de basis van elke website die je ziet. Tegenwoordig gebruiken we aanvullende oplossingen zoals LESS om CSS nog makkelijker toe te kunnen passen.

Bootstrap

Bootstrap is een CSS-framework waarmee je snel een mooie responsive website kunt maken die goed functioneert in alle grote moderne browsers, zowel op desktops als op mobiele apparaten. Met behulp van een fixed grid of een fluid grid kun je snel en eenvoudig responsive layouts maken.

Patchman

Patchman is software die wij gebruiken om de websites op ons hostingplatform te controleren op malware en softwarelekken. Dit is onderdeel van uw onderhoud & support abonnement waarin we dagelijks uw website controleren.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl