Gebruikte technieken Waar werkt Sieronline mee?

Gebruikte technieken

Waar werkt Sieronline mee?

Voor onze dienstverlening en om onderscheidend te zijn geven we graag inzicht in de technieken / oplossingen die we toepassen tijdens de realisatie en het draaiend houden van al onze 393 projecten. Informeer er gerust naar of lees het lekker door om even in onze wereld te wanen!

HTML 5

HTML5 is de nieuwste versie HTML. Het is de basiscode van elke website. De belangrijkste toevoeging ten opzichte van de voorgaande versies van HTML zijn: audio, video, sections (secties), articles (artikelen), details, summary (samenvatting), figure (figuur), footer, header en nav (navigatie) elementen.

jQuery

jQuery is een code-bibliotheek die geschikt is om interactieve web-applicaties te maken. De structuur van jQuery is zo opgezet dat zeer eenvoudig is om web 2.0 applicaties te maken. Met een jQuery bibliotheek vereenvoudigden we het proces om onderdelen op een pagina te manipuleren.

PHP

PHP werd in 1994 ontwikkeld en staat tegenwoordig bekend om de meest gebruikte scripttaal. Veel platformen worden met PHP ontwikkeld. Denk hierbij aan Magento, Joomla, Drupal & WordPress. Er zijn regelmatig updates van PHP waarbij de snelheid van de website vaak vooruit gaat. Bestaande installaties brengen wij altijd zo snel mogelijk naar de nieuwste versies van PHP om zo een veilige installatie te garanderen.

MySQL

MySQL is een vrij toegankelijk SQL-relationele databasebeheersysteem. Het is één van de vele systemen die zorgt dat je de inhoud van je website kan opslaan en beheren. Het maakt het mogelijk een beheersysteem te hebben op je website.

CSS 3

Cascading Style Sheets, afgekort CSS is een programmeertaal die zorgt voor de opmaak van de website. Aan elke pagina op een website zit een CSS bestand, die zorgt er namelijk voor dat je die inhoud van de pagina vorm kan geven.

{less}

LESS is bedoeld om het schrijven van CSS te vereenvoudigen. Je verkleint de code door eigenschappen één keer toe te kennen aan een CSS-eigenschap. Die techniek heet Mixins. Het scheelt aardig wat typen en/of knippen en plakken. Het is ook mogelijk om variabelen gebruiken.

Bootstrap

Bootstrap is een CSS-framework waarmee je snel een mooie responsive website kunt maken die goed functioneert in alle grote moderne browsers, zowel op desktops als op mobiele apparaten. Met behulp van een fixed grid of een fluid grid kun je snel en eenvoudig responsive layouts maken.

Patchman

Patchman is software die wij gebruiken om de websites op ons hostingplatform te controleren op malware en softwarelekken. Dit is onderdeel van uw onderhoud & support abonnement waarin we dagelijks uw website controleren. Het zorgt voor automatische updates en het uitschakelen van mogelijke risico’s in uw website.

SSL Certificaten

Elke website legt een verbinding met een bezoeker en verstuurd en ontvangt informatie. Het verkeer tussen de bezoeker en de webserver moet beveiligd zijn. Een onveilige / onversleutelde verbinding kan ervoor zorgen dat het verkeer meegelezen kan worden en hierdoor dus kritische informatie kan worden verkregen.

Al onze 393 websites hebben een SSL certificaat draaien die de verbinding tussen bezoeker en webserver versleuteld. Hierdoor het verkeer tussen bezoeker en website veilig en kunnen bijvoorbeeld betalingen worden gedaan.

Statistieken

Nadat uw website online is gebracht wil iedereen graag weten hoeveel bezoekers er komen op de websites. Veel online marketeers maken hiervoor gebruik van Google Analytics omdat hiermee uitgebreide rapportages kunnen worden ingeregeld. Om in de basis in ieder geval wat informatie te hebben en niet iedereen een Google Analytics account kan of wil koppelen richten wij in ieder geval wat basis statistiek informatie in. Door middel van Matomo heeft u altijd inzicht in uw bezoekers vanaf dag 1 van uw website.

DDOS protectie

Een DDoS-aanval is een aanval waarbij een groot aantal systemen wordt gebruikt om een netwerk, server of website te overspoelen met verkeer, waardoor de beschikbaarheid ervan wordt verstoord. Helaas is het niet mogelijk een DDoS-aanval te voorkomen. Wat wel mogelijk is is de schade tot het minimum te beperken. We beschikken over een DDOS protectie dienst dat, wanneer uw domeinnaam wordt aangevallen, het verkeer langs een filter word geleid. Deze filtert het malafide verkeer en stuurt het goede verkeer over een aparte verbinding, door naar uw domeinnaam.

SPAM protectie

Een website heeft heel vaak een contactformulier opgenomen die ervoor zorgt dat de bezoeker eenvoudig een bericht kan achterlaten. Deze formulieren worden door malafide systemen ook gescand en misbruikt om SPAM te versturen. Al onze 393 websites zijn gekoppeld aan CleanTalk die alle formulier inzendingen valideert op legitimiteit en alleen doorstuurt wat u daadwerkelijk wilt ontvangen.

SMTP / Mandrill

Een website moet ook kunnen mailen namens uw domeinnaam. We gebruiken hiervoor Mandrill als SMTP server, zodat we ten aller tijde kunnen monitoren of e-mails van uw webshop, website of portal verstuurd worden en aankomen én gelezen worden door de ontvanger. Mandrill heeft een goede reputatie wat betreft e-mail aflevering en door dit te gebruiken voorkomen we dat webservers ongemerkt op zwarte lijsten komen en e-mail van een website helemaal niet meer aankomt.

Advanced Custom Fields

Dé gereedschapskist van elke ontwikkelaar in WordPress. Het is een framework voor de beheeromgeving. Door middel van Advanced Custom Fields kunnen we snel elke beheeromgeving creëren die nodig is voor uw project. Hierdoor kunnen we de focus leggen op de presentatie van uw website en niet teveel tijd kwijt zijn aan het bouwen van alle beheeropties.

Sieronline is specialist in
© 1999-2024 Sieronline B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring