Onze belangrijkste oplossingen

Wij leveren complete websites, webshops, portals of applicaties. Om uw communicatie compleet te maken bieden wij ook diverse e-mail oplossingen. Daarnaast ondersteunen en adviseren we op gebied van nieuwsbrieven, vindbaarheid in zoekmachines en online marketing. Ook kunnen we uw dagelijks beheer van uw WordPress omgeving overnemen.

Websites

Websites

One-pagers tot complexe omgevingen

Wij creëren op maat gemaakte WordPress websites voor diverse branches. Variërend van eenvoudige one-pagers tot complexe omgevingen met uitgebreide filtermogelijkheden, indrukwekkende product- of dienstpresentaties, handige calculators of meertalige functionaliteit. Onze oplossingen worden ingericht naar uw specifieke behoeften, zodat uw online aanwezigheid uniek is.

Lees verder

Webshops

Webshops

Simpel verkopen tot grote e-commerce omgevingen

Wij bieden op maat gemaakte e-commerce oplossingen voor diverse branches. Denk aan kleine, eenvoudige bestelformulieren en donatiesystemen, maar ook uitgebreide WooCommerce webshops en bestelportals met alle geïntegreerde betaalmogelijkheden zoals iDeal. Met onze expertise kunt u naadloos en veilig transacties afhandelen, zodat uw klanten moeiteloos kunnen betalen.

Lees verder

Portals

Portals

Uw vraagstuk is geen probleem

Wij leveren op maat gemaakte online portals voor uiteenlopende doeleinden, zoals efficiënte bestelportals, klantenportalen of geavanceerde platformen met uitgebreide functionaliteit. Onze oplossingen worden volledig afgestemd op uw processen of vraagstuk, zodat u optimaal kunt profiteren van een naadloze en gepersonaliseerde ervaring.

Portals

E-mail

E-mail

Efficiënte communicatie, moeiteloos geleverd

Ontdek de kracht van efficiënte communicatie met onze e-maildienstverlening. Wij leveren moeiteloos geïntegreerde oplossingen die uw zakelijke communicatie naar een hoger niveau tillen.

Lees verder

Een overzicht van alle diensten

Domein registratie

Domein registratie

Registreer uw domeinnaam direct

Voor uw website adres, maar ook voor uw e-mailadres kunt u één of meerdere domeinnamen registeren. Het is soms beter om alvast meerdere namen vast te leggen, bijvoorbeeld in de diverse extensies. Het verzekerd uw bezit en voorkomt problemen in de toekomst.

Lees verder

Hosting

Hosting

Al onze hosting oplossingen

Hosting is een belangrijk aspect bij de realisatie van uw project en omvat veel aandachtspunten. Bij uw project moet u een keuze maken waar u uw project plaatst. We bieden diverse oplossingen, afhankelijk van de complexiteit. Zo waarborgen we uw online bereikbaarheid.

Lees verder

DDOS protectie

DDOS protectie

Bescherm uw organisatie & online applicaties

U bent direct onthand als u niet bereikbaar bent of niet werkende applicaties heeft vanwege DDOS aanvallen. We bieden oplossingen om te voorkomen dat uw omgevingen onbereikbaar zijn. Zo garanderen wij uw continuïteit.

Lees verder

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Bereik uw klanten

We kunnen u op weg helpen met uw nieuwsbrieven. Dit kan zijn dat we voor u een nieuwsbrief applicatie inrichten en eventueel uw nieuwsbrieven verzorgen. En natuurlijk verzorgen we de koppelingen tussen uw website en uw nieuwsbrief applicatie.

Lees verder

Vindbaarheid

Vindbaarheid

Word beter gevonden in zoekmachines

Analyseer en verbeter uw website zodat u (nog) beter wordt gevonden. Op veel vlakken is vaak winst te behalen als het gaat om een goede indexatie door zoekmachines. We kunnen u helpen uw website te analyseren al waar nodig te verbeteren.

Lees verder

Marketing

Marketing

Werk aan uw online aanwezigheid

Zet in op marketing door gebruik te maken van alle beschikbare kanalen. Op gebied van online marketing kunnen we assisteren bij veel oplossingen. Denk aan nieuwsbrieven, vindbaarheid, advertenties, koppelingen naar social media kanalen, statistieken van bezoekers en nog veel meer.

Lees verder

Ondersteuning

Ondersteuning

Hulp of ondersteuning nodig?

Omdat we uitgebreide WordPress kennis hebben kunnen we uw installatie die elders draait ook ondersteunen. Heeft u een probleem, uitdaging en u heeft geen expertise (meer)? We helpen u graag verder.

Lees verder

Advies

Advies

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring

We denken heel graag mee. Met ruim 25 jaar ervaring in de realisatie van websites weten wij als geen ander hoe we uw project invulling moeten geven. Neem contact met ons op als u twijfelt of een second opinion nodig heeft voor uw project.

Lees verder

25

Jaar ervaring

Sieronline ontwikkeld al meer dan 25 jaar websites. Met deze ruime ervaring kunnen we oplossingen bieden voor elk vraagstuk.

Lees verder

1443

Domeinregistraties

Op dit moment beheren we voor al onze klanten 1443* domeinnamen. Wilt u ook uw domeinnaam laten beheren door Sieronline?

*Realtime koppeling met onze administratie!

Lees verder

391

Websites

We hebben al 391* websites ontwikkeld in de loop der jaren. Hierdoor kunnen we de juiste inrichting adviseren voor uw situatie.

*Realtime koppeling met onze administratie!

Lees verder

19

Partners

Sieronline heeft meerdere partners waarmee we samenwerken op verschillende vakgebieden.

Lees verder
Dé WordPress specialist in de Stedendriehoek! [jaar_ervaring] jaar ervaring en meer dan [websites] gerealiseerde projecten.

WordPress specialist in de Stedendriehoek!

25 jaar ervaring en meer dan 391 gerealiseerde projecten.

Al onze projecten worden gebouwd in WordPress, een opensource beheersysteem (CMS) die alle functionaliteit in zich heeft voor jullie wensen. WordPress is een laagdrempelig beheersysteem en dus eenvoudig in gebruik. Het werkt heel intuïtief, over het algemeen wordt gesteld dat iedereen die met Microsoft Word kan werken ook prima met WordPress overweg kan.

De inrichting van een WordPress installatie verzorgt automatisch een groot aantal standaard zaken als zoekmachinevriendelijke URL’s, globale opmaak en stijlen, schalen van afbeeldingen voor geschikt webgebruik zodat de uiteindelijke beheerder de focus kan leggen op de inhoud van de pagina’s in plaats van de vormgeving.

Daarnaast zijn er heel veel (gratis) uitbreidingen voorhanden om een installatie uit te breiden om invulling te geven aan gestelde wensen. Op deze manier kan met lage kosten een website gerealiseerd worden!

Sieronline is specialist in
© 1999-2024 Sieronline B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring