Wat is Gravity Forms?

Wat is Gravity Forms?

Al onze installaties zijn standaard voorzien van een uitgebreide formulierenmodule die zich al jaren heeft bewezen: Gravity Forms. Het is een uitbreiding waarmee je op je website contactformulieren, enquêtes, vragenlijsten, bestelformulieren en andere online formulieren kunt maken. Het is een bewezen keuze welke wij al jarenlang standaard opnemen in onze basisinstallatie.

Hoe kan Gravity Forms gebruikt worden?

Gravity Forms maakt gebruik van eenvoudige klik-en-sleep functionaliteit om het gemakkelijker te maken voor dagelijkse beheerders om formulieren aan te maken en te beheren. Het dient ook als koppeling tussen WordPress en toepassingen van derden, zoals e-mailmarketingdiensten en betalingsgateways. Hierdoor kan Gravity Forms worden gebruikt in complexere projecten, zoals het maken van lidmaatschapssites.

Meer weten?

Wil je meer weten of Gravity Forms ook in uw eigen of huidige website ingericht kan worden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maatwerk mogelijk met uitbreidingen

Met veel uitbreidingen is het mogelijk je wensen nog beter te realiseren. Denk hierbij aan o.a. eerder gebruikte oplossingen zoals:

Kortom: We kunnen hiermee alle vraagstukken t.b.v. formulieren realiseren d.m.v. Gravity Forms.

Sieronline is specialist in
© 1999-2024 Sieronline B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring