Portals naar uw wens Uw vraag is onze uitdaging!

Portals naar uw wens

Uw vraag is onze uitdaging!

Sieronline biedt oplossingen voor maatwerk applicaties of portal wensen. Door gebruik te maken van WordPress als onderliggend beheersysteem is het vrij eenvoudig om snel een beheersysteem naar uw wensen te realiseren. Dit vormt de basis voor uw maatwerk applicatie of portal.

Uw vraag is onze uitdaging en we kunnen op vele vlakken een praktisch systeem voor u neerzetten. Elke vraag is uniek, we gaan graag met u aan de tafel om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Hoe pakken wij de realisatie van een portal aan?

De ontwikkeling van een webportal is in onze visie de ontwikkeling van een website, maar dan een stap verder dan de realisatie van een standaard basiswebsite. Vaak komen bij de realisatie van portals wat meer technische oplossingen kijken. Denk hierbij aan de volgende onderdelen:

  • Gebruik van gebruikers die in moeten kunnen loggen
  • Vastleggen en verwerken van informatie / data in een specifieke structuur
  • Functionaliteiten in de vorm van e-learning / inschrijvingen van opleidingen / facturatie oplossingen

E-learning systemen

E-learning systemen

Verzorg uw opleidingen online

We hebben ruime ervaring met het inrichten van leeromgevingen. Met behulp van LearnDash en Moodle verzorgen we voor de NVTZ, VTW, VTOI-NTVK, VTH, Ella Vogelaar Academie, KMBV, Avicenna, Buro Kweektuin & Empowering Center de online leeromgevingen.

Via deze systemen kunnen leden in groepen communiceren en docenten de antwoorden controleren en goedkeuren. Op deze wijze verkrijgen de leden hun certificaat.

Ook interesse in een (kleinschalig) systeem om uw opleidingen online te faciliteren?

Neem contact op

Offerte portals

Offerte portals

Beheer uw offerte aanvragen online

We hebben voor diverse klanten een online offerte aanvraag systeem gerealiseerd. Hierbij kunnen opdrachtgevers eenvoudig de componenten voor een offerte selecteren. Het systeem berekend de totale prijs door en geeft realtime een op maat gemaakte PDF aan de aanvrager. Deze kan eventueel online geaccordeerd en deels aanbetaald worden.

Via de beheeromgeving zijn de aanvragen te beheren en in overleg te wijzigen.

Ook interesse in een offerte systeem om uw offerte aanvragen online te stroomlijnen?

Neem contact op

Touch applicaties

Touch applicaties

Onze Narrowcasting oplossingen

We hebben (interne) touchapp / narrowcasting applicaties ontwikkeld, waarbij de presentatie op een (touch-)TV plaats vind. Op deze manier kan in uw entreehal recente projecten worden getoond, uw producten onder de aandacht worden gebracht of gekoppeld worden met de opbrengst van uw zonnepanelen. Ook koppelingen met file-informatie / de NS en/of OV9292 t.b.v. de tijden voor het openbaar vervoer zijn mogelijk.

Via de beheeromgeving zijn de slides / presentaties te beheren vlot te wijzigen.

Ook interesse in een narrowcasting systeem om uw gasten beter te informeren?

Neem contact op

Aanvragen applicatie

Aanvragen applicatie

Stroomlijnen van aanvragen

Een bedrijfsproces goed stroomlijnen zodat al het werk vereenvoudigd word. Voor de Dierenbescherming Nederland hebben we een portal ontwikkeld waar alle gastles aanvragen centraal binnen komen en verdeeld kunnen worden tussen de regionale coördinatoren. Ze kunnen inzien welke vrijwilligers beschikbaar zijn op de gewenste dagen en de aanvragen inplannen. De scholen krijgen na afloop een evaluatie die vervolgens in anonieme rapportages te downloaden zijn.

Ook interesse in een soortgelijk systeem om uw bedrijfsproces beter te laten verlopen?

Neem contact op

Placemat applicatie

Placemat applicatie

Altijd een actuele placemat

Een goed voorbeeld van een zeer specifieke applicatie voor een klant. Het restaurant wilde elke dag een unieke placemat voor de tafelbedekking hebben met daarop het actuele (dag)menu, het laatste nieuws, de weersvoorspelling en andere willekeurige verzamelde informatie. De applicatie genereert een A3 formaat placemat welke vervolgens op een voorbedrukte lege placemat geprint kan worden met een A3 laser printer.

Via de beheeromgeving is de omgeving te beheren en naar wens aan te passen.

Ook interesse in een soortgelijk systeem om uw gasten beter te informeren?

Neem contact op

Advertentie portals

Advertentie portals

Maak uw eigen marktplaats

Wilt u de spil zijn in uw branche en een plek maken waar uw klanten en afnemers bij elkaar kunnen komen? We hebben al vaker systemen ontwikkeld waar bezoekers advertenties kunnen plaatsen en geïnteresseerden berichten kunnen achter laten voor de adverteerders.

Ook interesse in een soortgelijk systeem om uw klanten en afnemers tot elkaar te brengen?

Neem contact op

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen

Maak het werk eenvoudiger

Voor de specifieeke klant RioNed, een koepelorganisatie voor stedelijk waterbeheer hebben we een hulpmiddel ontwikkeld om waterbeheerprojecten voor gemeenten duurzamer te maken. Door middel van het digitaliseren van Excel documenten en diagrammen digitaal te maken hoeven alleen wat velden ingevuld te worden en daarna rolt er een compleet plan uit in PDF vorm die de gemeente kan gebruiken om hun project duurzamer te maken.

Ook interesse in een soortgelijk hulpmiddel om het werk te vereenvoudigen?

Neem contact op

Handtekeningen

Handtekeningen

Uniformiteit in uw e-mail communicatie

Bij het groter worden van uw organisatie wilt u graag eenheid in uw communicatie naar buiten. Nieuwe personeelsleden maken van dag 1 gebruik van hun nieuwe e-mailadres. Voor meerdere klanten hebben we een handtekening generator ontwikkeld waarbij naam, functie, contactgegevens en eventuele afwezigheidsmelding ingevoerd kan worden.

Uit het systeem rolt een uniforme handtekening voor onder de e-mail die voor de gehele organisatie hetzelfde is.

Ook interesse in een soortgelijk hulpmiddel om uw e-mail communicatie in 1 lijn te brengen?

Neem contact op

Uw portal

Uw portal

Wat is uw wens?

Voor diverse bedrijfsprocessen is het mogelijk een online portal te ontwikkelen. Informeer gerust naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

We denken graag met u mee!

Neem contact op

Bij de realisatie van een applicatie brengen we ook de hostingwensen in kaart. Een advies is hier vanwege de AVG wetgeving vaak dat we het onderbrengen op eigen VPS om zo privacy, onderhoud en support te kunnen garanderen.

Bekijk enkele uitgelichte portals

In ons onderdeel showcases vindt u een kleine selectie van eerder gerealiseerde portals door ons. Helaas zijn de omgevingen niet allemaal vrij toegankelijk.

Sieronline is specialist in
© 1999-2024 Sieronline B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring