Functionaliteiten van uw website Wat zijn uw wensen?

Functionaliteiten van uw website

Wat zijn uw wensen?

In de inventarisatiefase of met een beschikbaar grafisch ontwerp brengen we alle functionaliteiten in kaart. Een pagina meer of minder maakt niet zoveel uit, maar wel welke onderdelen er op de website nodig zijn. De kosten worden voor een groot deel bepaald door deze onderdelen. Denk bij functionaliteiten bijvoorbeeld aan:

  • Integratie van video
  • Integratie van meerdere talen
  • Integratie van (meerdere) verzamelingen van producten, portfolio-items of diensten
  • Integratie van filtermogelijkheden op verzamelingen
  • Aantal verschillende bouwstenen op een pagina / in een website
  • Integratie van (uitgebreide) contactformulieren
  • Integratie van online betaalmogelijkheden
  • Koppelingen / integraties met externe applicaties / websites

Bij onze showcases kunt u filteren op gebruikte functionaliteiten. In onze online offerte aanvraag tool kunt u al globaal aangeven welke wensen / u heeft zodat u direct een globale prijsindicatie krijgt.

Integratie van video

Integratie van video

Video is een onmisbaar hulpmiddel geworden om een perfecte gebruikerservaring te bieden. Het visuele aspect van video trekt direct de aandacht van bezoekers en kan complexe ideeën op een eenvoudige manier communiceren. Het combineert beeld, geluid en tekst op een manier die de boodschap op een veel dieper niveau overbrengt dan alleen tekst of afbeeldingen. Bovendien verhoogt het de verblijftijd van bezoekers op de website.

Sieronline bied meerdere mogelijkheden als het gaat om integratie van video in de website. Dit kunnen achtergronden zijn, of videospelers in geheel eigen stijl op uw pagina. Dit kan in een naadloze integratie met Youtube en/of Vimeo, of we plaatsen de video’s op uw eigen hostingpakket.

Ook verbetert video de vindbaarheid van de website, waardoor de kans groter wordt dat de site hoger in zoekresultaten verschijnt. Met de populariteit van video-inhoud op platforms zoals YouTube en sociale media, is het integreren van video op een website niet alleen belangrijk maar ook essentieel om relevant te blijven en te voldoen aan de verwachtingen van een modern publiek.

meerdere talen

meerdere talen

Het aanbieden van meerdere talen op een website opent de deur naar een groter publiek; Het vergroot de toegankelijkheid van de inhoud voor een breder spectrum aan bezoekers. Het spreekt niet alleen internationale bezoekers aan, het maakt de website ook inclusiever voor meertalige gebruikers of gemeenschappen met verschillende taalachtergronden.

Door de inhoud aan te bieden in verschillende talen, versterkt een website de gebruikerservaring, wat resulteert in een grotere betrokkenheid en een positiever beeld van uw bedrijf of dienst.

Sieronline biedt, afhankelijk van de wens, meerdere mogelijkheden aan wat betreft een meertalige website. Dit kan een eenvoudige realtime vertaling zijn met Google Translate of Weglot, maar we kunnen ook de vertalingen aanbrengen in de installatie zelf. Afhankelijk van de taal kunnen bijvoorbeeld producten -of diensten per taal toegevoegd of uitgesloten worden.

Een meertalige aanpak draagt bij aan een verbeterde SEO en vindbaarheid in zoekmachines, waardoor de website groeit in zijn online aanwezigheid. Het implementeren van meerdere talen op een website is daarom niet alleen een slimme zakelijke zet, maar ook een strategie die de gebruikerservaring en de impact van de website aanzienlijk verbetert.

verzamelingen van producten of portfolio

verzamelingen van producten of portfolio

Het gebruik van aparte verzamelingen of secties voor producten, diensten of portfolio-items biedt een gestroomlijnde en geoptimaliseerde gebruikerservaring. Het directe voorbeeld zijn onze eigen showcases op deze website. Door items onder te brengen in afzonderlijke verzamelingen kunnen bezoekers veel makkelijker door de inhoud navigeren zonder door afzonderlijke pagina’s te hoeven navigeren. Deze aanpak maakt de informatie veel toegankelijker, waardoor bezoekers sneller vinden waar ze naar op zoek zijn, wat resulteert in een efficiëntere en aangenamere browse-ervaring.

Daarnaast verbetert het gebruik van aparte verzamelingen de structuur van de website. Elk item in een afzonderlijke verzameling kan op eigen een visueel aantrekkelijke manier worden gepresenteerd, met specifieke details, afbeeldingen of video’s. Dit bevordert niet alleen de esthetiek van de website, maar maakt ook een meer gerichte en effectieve presentatie mogelijk van de unieke kenmerken van elk product of portfolio-item.

Door een overzichtelijke en aantrekkelijke indeling te bouwen zorg je voor een betere ervaring van bezoekers en vergroot je de kans op conversie of interesse.

Filtermogelijkheden op producten of portfolio

Filtermogelijkheden op producten of portfolio

Het gebruik van (zoek-)filters op een website biedt bezoekers een geoptimaliseerde en gerichte zoekervaring, waardoor ze nog sneller en efficiënter de gewenste inhoud kunnen vinden. Door de juiste filters in te richten kunnen bezoekers specifieke criteria instellen om items te selecteren die aan hun behoeften voldoen. Het directe voorbeeld zijn onze eigen filters op onze showcases op deze website. Hierdoor kan de overvloed aan informatie worden verkleind en alleen relevante resultaten worden getoond.

Dit verbetert de gebruikerservaring enorm doordat we het zoekproces stroomlijnen en de frustratie wegnemen van het doorzoeken van eindeloze items.

Bovendien bieden (zoek)filters de mogelijkheid om op andere plekken in de website een automatische selectie van items uit te lichten en te integreren. Door gebruik te maken van filters kunnen specifieke items of inhoud worden geëxtraheerd uit de verzameling op basis van criteria zoals bijvoorbeeld categorie, prijs, datum, of andere relevante eigenschappen.

bouwstenen op een pagina / in een website

bouwstenen op een pagina / in een website

Het gebruik van bouwstenen biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit en efficiëntie bij het opbouwen van webpagina’s. Bouwstenen stellen gebruikers in staat om visuele elementen zoals afbeeldingen, video’s, formulieren en lay-outs eenvoudig te slepen en neer te zetten, zonder dat daarvoor coderingskennis nodig is.

Sieronline heeft in zijn standaard installatie al een veelvoud van basis bouwstenen, maar ontwikkelt waar mogelijk zoveel mogelijk (uitgebreide lay-out) bouwstenen op maat om het beheer zo laagdrempelig te houden. Dit versnelt het optuigen van een pagina aanzienlijk en stelt je in staat om dynamische en aantrekkelijke pagina’s te creëren met een veelheid aan functionaliteiten.

Door het gebruik van gestandaardiseerde en op maat gemaakte bouwstenen kunnen pagina’s uniform worden opgebouwd met een consistente huisstijl en structuur. Dit zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling van de website, maar maakt het ook gemakkelijker om wijzigingen aan te brengen en de site te onderhouden.

Door het modulaire ontwerp kunnen aanpassingen snel worden doorgevoerd en kunnen bouwstenen gemakkelijk worden hergebruikt, waardoor de algehele efficiëntie in het beheer van de website toeneemt.

(uitgebreide) contactformulieren

(uitgebreide) contactformulieren

Het inrichten van uitgebreide formulieren op een website biedt een manier om interactie met bezoekers te stimuleren en waardevolle gegevens te verzamelen. Deze formulieren kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het verzamelen van contactinformatie, het verwerken van bestellingen of inschrijvingen of het ontvangen van feedback of offerte aanvraag.

Daarnaast kunnen uitgebreide formulieren ook een hulpmiddel zijn voor gegevensverzameling en -analyse. Door gestructureerde formulieren te gebruiken, wordt de nauwkeurigheid van de verzamelde informatie vergroot, wat waardevolle inzichten kan opleveren voor vervolgacties.

Sieronline biedt door middel van Gravity Forms een standaard zeer uitgebreide formulieren module aan in zijn basisinstallatie. Deze formulieren kunnen aanvullend worden uitgebreid met betaalmogelijkheden, rapportages, automatisch gegenereerde PDF’s of meer. Alle inzendingen kunnen eenvoudig worden geëxporteerd en eventueel rechtstreeks gekoppeld worden aan bijvoorbeeld Google Spreadsheets.

online betaalmogelijkheden

online betaalmogelijkheden

Het integreren van online betalingen op een website biedt heel veel voordelen voor zowel de bezoeker als de eigenaar van de website. Het vergemakkelijkt de aankoop, bestelling of donaties door bezoekers aanzienlijk waardoor ze snel en veilig een transactie kunnen doen en u als eigenaar direct uw geld heeft.

Dit gemak draagt bij aan een verbeterde gebruikerservaring en kan de conversieratio enorm verhogen doordat het een drempel wegneemt. Bovendien kunnen een scala aan verschillende betaalopties, zoals Creditcards, Ideal, Paypal, Afterpay / Riverty, Bancontact etc worden geïntegreerd, waardoor de bezoekers ruime keuzemogelijkheid hebben die aansluiten bij hun voorkeuren.

Sieronline is partner van Mollie en adviseren we als betaalprovider voor uw website. Mollie heeft namelijk geen verplichte maandelijkse abonnementskosten, waardoor je eenvoudig zonder extra kosten betalingen kunt ontvangen. U betaalt alleen per transactie een kleine onkostenvergoeding. Overigens zijn koppelingen met andere betaalproviders ook mogelijk.

Koppelingen / integraties met externe applicaties / websites

Koppelingen / integraties met externe applicaties / websites

Het koppelen van externe applicaties aan een website opent een wereld aan mogelijkheden en functionaliteiten. Het kan uw website verrijken met informatie, denk bijvoorbeeld aan het aanbod voor makelaars, vacatures voor een uitzendbureau of producten uit een Exact omgeving.

Het kan ook zorg dragen dat bijv. aanvragen rechtstreeks in uw al bestaande bedrijfsprocessen word opgenomen in de vorm van een koppeling die alleen data uitstuurt naar uw applicatie.

Koppelingen met externe applicaties zal zorgen dat de productiviteit en efficiëntie verhoogt. Er hoeft geen dubbele administratie te worden bijgehouden.

 

Offerte aanvragen?

Heeft u een beeld gekregen wat uw wensen zijn voor uw website?
Vraag vrijblijvend een offerte aan om een goede indicatie te krijgen.

Sieronline is specialist in
© 1999-2024 Sieronline B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring