iDeal inrichten in uw webshop of website

iDeal inrichten

in uw webshop of website

Binnen een webshop installatie komt al gauw de vraag naar voren met welke betaalmogelijkheden de webshop betalingen moet kunnen accepteren. Binnen Nederland is iDEAL de meest gebruikte, maar bij het aanbieden van meer betaalproviders verhoog je je verkoopmogelijkheden. En bij verkoop in het buitenland is alleen iDEAL niet voldoende.

iDEAL en andere betaalmogelijkheden zijn eenvoudig mogelijk door uw website te koppelen aan een betaalprovider.

Betaalprovider

Betaalprovider

Voor elke transactie coördineert een betaalprovider / payment service provider (psp) de betaling. Een koppeling met betaalprovider Mollie is inbegrepen in de basisinstallatie van de webshop. Mollie heeft namelijk geen verplichte maandelijkse abonnementskosten, waardoor je eenvoudig zonder extra kosten betalingen kunt ontvangen. Overigens zijn koppelingen met andere betaalproviders ook mogelijk.

Elke transactie brengt wel kosten met zich mee, afhankelijk van de soort betaling kun je de tarieven inzien bij Mollie.

Werkwijze van Mollie

Alle bestellingen in de webshop worden betaald aan de betaalprovider. De betaalprovider geregistreerd de betaling en betaalt u de volgende dag de ontvangen betalingen uit.

Aanvragen van een account

Een koppeling met een betaalprovider heeft enkele belangrijke documenten nodig om de identiteit van de verkoper te waarborgen. Hierdoor worden bij de aanvraag enkele controles uitgevoerd. Voor het realiseren van een koppeling moeten de volgende documenten worden aangeleverd:

  • Kopie uittreksel van Kamer van Koophandel
  • Bankinformatie (IBAN nr / plaats bank ) op naam van uw bedrijf.
  • Kopie van identiteitsbewijs van persoon vermeld als rechtspersoon op het uittreksel van de KvK.

Vervolgens zal Sieronline de aanvraag afhandelen en inregelen op uw webshop. Als partner van Mollie kunnen wij uw aanvraag snel realiseren.

Sieronline is specialist in
© 1999-2024 Sieronline B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring