Vormgeving van uw webshop Wat zijn uw wensen?

Vormgeving van uw webshop

Wat zijn uw wensen?

Tijdens de inventarisatie van uw project overleggen we ook hoe we de grafische vormgeving van uw webshop in gaan vullen. We werken met enkele grafische partners samen welke allemaal een goede invulling kunnen geven aan de uitstraling van uw website.

Voor webshops is het grafisch ontwerp vaak wat functioneler dat een ontwerp van een website. Er moet iets meer rekening gehouden met wat praktische onderdelen zoals de winkelmand, het afrekenen en de weergave van categorieën en producten.

Binnen grote projecten werken we vaak voorafgaand aan het ontwerp draadmodellen uit. Op deze manier bespreken we in grote lijnen hoe de onderdelen op de webshop moeten worden opgenomen. Dit draadmodel is een goede basis is voor een vormgever om de huisstijl van je project op toe te passen.

Overleg met grafisch vormgever

Overleg met grafisch vormgever

We werken samen met diverse grafische partners die uitstekend uw vormgeving van uw webshop kunnen verzorgen. Bekijk de voorbeelden van onze partners.

Onze standaard oplossingen

Onze standaard oplossingen

Heeft u een beperkt budget? Informeer naar onze standaard oplossingen om toch snel een eenvoudige webshop in de lucht te hebben tegen een scherp tarief.

Géén gekochte thema's

Géén gekochte thema's

Wij werken uitsluitend met maatwerk ontwikkelde thema’s en kopen geen standaard WordPress thema’s in. Hierdoor is uw webshop makkelijk in beheer, uniek en veiliger in gebruik.

Draadmodellen

Draadmodellen

Grotere projecten starten we vaak met de opzet van draadmodellen. Handig voor de grafisch vormgever en u heeft een goede visie hoe uw webshop eruit komt te zien. Draadmodellen zijn uitgewerkte schetsen van uw project: Een goede basis.

 

Een overzicht van alle fasen

We onderscheiden de realisatie van een webshop in een aantal fasen. Sieronline kan inhaken op elke fase, bij elk project kan een fase wel of niet nodig zijn of worden uitgevoerd door andere partijen. Klik op de fase voor meer informatie.

Inventarisatie

Inventarisatie

We brengen alle wensen in kaart

We brengen eerst in kaart wat de wensen zijn. Denk hierbij aan meertalen , product configurators, verzendmogelijkheden, zakelijke accounts, eventuele koppelingen etc. Op basis hiervan kunnen we een op maat gemaakte offerte maken.

Lees verder

Inventarisatie producten

Inventarisatie producten

Wat wilt u verkopen?

We brengen de productendatabase in kaart en zorgen dat we alle producten op een structurele manier kunnen importeren in de webshop.

lees verder

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Ontvang online betalingen

Welke betaalmogelijkheden wil je bieden op je webshop? En met welke betaalproviders werken we samen?

Lees verder

Vormgeving

Vormgeving

Hoe ziet de webshop er straks uit

Naast alle technische vraagstukken kijken we ook naar de vormgeving van de website. Is het een webshop pur-sang of een experience website met daarbij verkoop van producten?

Lees verder

Tekst en beeld

Tekst en beeld

Is alle inhoud beschikbaar

We brengen in kaart wat we willen vertellen en zoeken hiervoor een tekstschrijver, of je schrijft zelf de teksten. En goede fotografie verkoopt je product! Met onze eigen studio schieten we snel en gemakkelijk de perfecte beelden voor je webshop.

Lees verder

Realisatie

Realisatie

Alles komt samen tot een website

Zodra de vormgeving akkoord is kan de daadwerkelijke realisatie van de webshop plaats vinden.

Lees verder
Sieronline is specialist in
© 1999-2024 Sieronline B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring