Producten in uw webshop Hoe groot is uw assortiment?

Producten in uw webshop

Hoe groot is uw assortiment?

We brengen uw producten in kaart en zorgen dat we alle producten op een structurele manier kunnen importeren in de webshop. We willen graag weten welke informatie u al heeft over uw producten. Zijn titels, omschrijvingen, artikelnummers, EAN-nummers, eigenschappen, prijzen, voorraadstatus en beeldmateriaal beschikbaar? Moet er nog meer informatie als eigenschap toegevoegd worden?

Eenvoudige of variabele producten?

Eenvoudige of variabele producten?

Het verschil tussen eenvoudige of variabele producten is makkelijk uit te leggen : Een eenvoudig product in de webshop is een product zonder keuze opties. Als dit product besteld word kan de doos uit het magazijn gepakt en verstuurd worden.

Een variabel product is een product waarbij keuzeopties belangrijk zijn : Denk bijvoorbeeld aan een schoen in verschillende maten. Maar het kan ook een combinatie zijn van meerdere keuzes. Denk bijvoorbeeld aan een maat en kleur.

Variabele producten maakt de import en beheer van producten een stuk complexer dan eenvoudige producten. Elk variabel product kan zijn eigen foto, prijs en voorraad hebben bijvoorbeeld.

Filters in uw webshop

Filters in uw webshop

Heeft u een groot assortiment? Dan is het verstandig uw product overzichten te kunnen verfijnen met behulp van filters. Denk hierbij aan kleuren, maten, materiaal of andere eigenschappen.

Op basis van filters kan een bezoeker snel het aanbod verkleinen om sneller tot een juiste keuze te komen.

Wel moet voor de inrichting deze filters worden afgestemd en de informatie aan de producten gekoppeld worden. Dit kan een arbeidsintensief klusje worden als dit nog niet helemaal helder is. We stemmen graag af wat voor nu belangrijk is.

Hoeveel producten heeft u?

Hoeveel producten heeft u?

In een webshop verkoopt u niet gauw maar een handvol producten. De grootte van uw assortiment bepaalt heel erg hoe groot uw webshop moet worden en waar we rekening mee moeten houden. De categoriestructuur, zoekfunctie, import en capaciteit van de server zijn allemaal afhankelijk van uw assortimentsgrootte.

Heeft u misschien uw producten al in een extern systeem staan? Dan kan het misschien nog verstandiger zijn om rechtstreeks te koppelen hiermee. Hiermee voorkomt u een dubbele administratie en kans op fouten.

Is er beeldmateriaal

Is er beeldmateriaal

Zou u in een webshop een product kopen als er geen beeldmateriaal van beschikbaar is? De kans is erg klein dat een product besteld word als er geen foto bij het product aanwezig is.

Sieronline verzorgt technische realisaties van webshops, maar aanvullend beschikken we in ons kantoor over een volledig ingerichte fotostudio. Binnen uw project hoeft u dus niet aanvullend een fotograaf in te schakelen voor uw product foto’s.

In onze studio kunnen we snel en vakkundig uw producten vrijstaand fotograferen.

Een overzicht van alle fasen

We onderscheiden de realisatie van een website in een aantal fasen. Sieronline kan inhaken op elke fase, bij elk project kan een fase wel of niet nodig zijn of worden uitgevoerd door andere partijen. Klik op de fase voor meer informatie.

Inventarisatie

Inventarisatie

We brengen alle wensen in kaart

We brengen eerst in kaart wat de wensen zijn. Denk hierbij aan meertalen , product configurators, verzendmogelijkheden, zakelijke accounts, eventuele koppelingen etc. Op basis hiervan kunnen we een op maat gemaakte offerte maken.

Lees verder

Inventarisatie producten

Inventarisatie producten

Wat wilt u verkopen?

We brengen de productendatabase in kaart en zorgen dat we alle producten op een structurele manier kunnen importeren in de webshop.

lees verder

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Ontvang online betalingen

Welke betaalmogelijkheden wil je bieden op je webshop? En met welke betaalproviders werken we samen?

Lees verder

Vormgeving

Vormgeving

Hoe ziet de webshop er straks uit

Naast alle technische vraagstukken kijken we ook naar de vormgeving van de website. Is het een webshop pur-sang of een experience website met daarbij verkoop van producten?

Lees verder

Tekst en beeld

Tekst en beeld

Is alle inhoud beschikbaar

We brengen in kaart wat we willen vertellen en zoeken hiervoor een tekstschrijver, of je schrijft zelf de teksten. En goede fotografie verkoopt je product! Met onze eigen studio schieten we snel en gemakkelijk de perfecte beelden voor je webshop.

Lees verder

Realisatie

Realisatie

Alles komt samen tot een website

Zodra de vormgeving akkoord is kan de daadwerkelijke realisatie van de webshop plaats vinden.

Lees verder
Sieronline is specialist in
© 1999-2024 Sieronline B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring