Betaalmogelijkheden in uw webshop

Betaalmogelijkheden

in uw webshop

Binnen een webshop installatie komt al gauw de vraag naar voren met welke betaalmogelijkheden de webshop betalingen moet kunnen accepteren. Binnen Nederland is iDEAL de meest gebruikte, maar bij het aanbieden van meer betaalproviders verhoog je je verkoopmogelijkheden. En bij verkoop in het buitenland is alleen iDEAL niet voldoende.

Betaalprovider

Betaalprovider

Voor elke transactie coördineert een betaalprovider / payment service provider (psp) de betaling. Een koppeling met betaalprovider Mollie is inbegrepen in de basisinstallatie van de webshop. Mollie heeft namelijk geen verplichte maandelijkse abonnementskosten, waardoor je eenvoudig zonder extra kosten betalingen kunt ontvangen. Overigens zijn koppelingen met andere betaalproviders ook mogelijk.

Elke transactie brengt wel kosten met zich mee, afhankelijk van de soort betaling kun je de tarieven inzien bij Mollie.

Werkwijze van Mollie

Alle bestellingen in de webshop worden betaald aan de betaalprovider. De betaalprovider geregistreerd de betaling en betaalt u de volgende dag de ontvangen betalingen uit.

Aanvragen van een account

Een koppeling met een betaalprovider heeft enkele belangrijke documenten nodig om de identiteit van de verkoper te waarborgen. Hierdoor worden bij de aanvraag enkele controles uitgevoerd. Voor het realiseren van een koppeling moeten de volgende documenten worden aangeleverd:

  • Kopie uittreksel van Kamer van Koophandel
  • Bankinformatie (IBAN nr / plaats bank ) op naam van uw bedrijf.
  • Kopie van identiteitsbewijs van persoon vermeld als rechtspersoon op het uittreksel van de KvK.

Vervolgens zal Sieronline de aanvraag afhandelen en inregelen op uw webshop.

Een overzicht van alle fasen

We onderscheiden de realisatie van een webshop in een aantal fasen. Sieronline kan inhaken op elke fase, bij elk project kan een fase wel of niet nodig zijn of worden uitgevoerd door andere partijen. Klik op de fase voor meer informatie.

Inventarisatie

Inventarisatie

We brengen alle wensen in kaart

We brengen eerst in kaart wat de wensen zijn. Denk hierbij aan meertalen , product configurators, verzendmogelijkheden, zakelijke accounts, eventuele koppelingen etc. Op basis hiervan kunnen we een op maat gemaakte offerte maken.

Lees verder

Inventarisatie producten

Inventarisatie producten

Wat wilt u verkopen?

We brengen de productendatabase in kaart en zorgen dat we alle producten op een structurele manier kunnen importeren in de webshop.

lees verder

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Ontvang online betalingen

Welke betaalmogelijkheden wil je bieden op je webshop? En met welke betaalproviders werken we samen?

Lees verder

Vormgeving

Vormgeving

Hoe ziet de webshop er straks uit

Naast alle technische vraagstukken kijken we ook naar de vormgeving van de website. Is het een webshop pur-sang of een experience website met daarbij verkoop van producten?

Lees verder

Tekst en beeld

Tekst en beeld

Is alle inhoud beschikbaar

We brengen in kaart wat we willen vertellen en zoeken hiervoor een tekstschrijver, of je schrijft zelf de teksten. En goede fotografie verkoopt je product! Met onze eigen studio schieten we snel en gemakkelijk de perfecte beelden voor je webshop.

Lees verder

Realisatie

Realisatie

Alles komt samen tot een website

Zodra de vormgeving akkoord is kan de daadwerkelijke realisatie van de webshop plaats vinden.

Lees verder
Sieronline is specialist in
© 1999-2024 Sieronline B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring