realisatie  van uw webshop We zijn van start!

realisatie van uw webshop

We zijn van start!

Zodra de ontwerpen definitief zijn, de teksten worden verzameld en eventuele fotografie beschikbaar komt kan er gestart worden met de technische realisatie van de webshop. We tuigen de standaard installatie op, ontwikkelen en richten het eventuele maatwerk in.

We bouwen op een speciale ontwikkelomgeving, de webshop gaat pas definitief in de lucht als de webshop volledig klaar is en na de oplevering door u is goedgekeurd.

Na de ontwikkeling of oplevering krijgt u tekst en uitleg over het beheer van de webshop, zodat u volledig zelfstandig de webshop verder kunt onderhouden. Zo kunt u altijd zelf teksten aanpassen, producten aanmaken, bestellingen afhandelen en uw eventuele maatwerk inhoudelijk bijwerken.

Wilt u weten waar we mee werken? Verdiep je in onze gebruikte technieken.

Een overzicht van alle fasen

We onderscheiden de realisatie van een webshop in een aantal fasen. Sieronline kan inhaken op elke fase, bij elk project kan een fase wel of niet nodig zijn of worden uitgevoerd door andere partijen. Klik op de fase voor meer informatie.

Inventarisatie

Inventarisatie

We brengen alle wensen in kaart

We brengen eerst in kaart wat de wensen zijn. Denk hierbij aan meertalen , product configurators, verzendmogelijkheden, zakelijke accounts, eventuele koppelingen etc. Op basis hiervan kunnen we een op maat gemaakte offerte maken.

Lees verder

Inventarisatie producten

Inventarisatie producten

Wat wilt u verkopen?

We brengen de productendatabase in kaart en zorgen dat we alle producten op een structurele manier kunnen importeren in de webshop.

lees verder

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Ontvang online betalingen

Welke betaalmogelijkheden wil je bieden op je webshop? En met welke betaalproviders werken we samen?

Lees verder

Vormgeving

Vormgeving

Hoe ziet de webshop er straks uit

Naast alle technische vraagstukken kijken we ook naar de vormgeving van de website. Is het een webshop pur-sang of een experience website met daarbij verkoop van producten?

Lees verder

Tekst en beeld

Tekst en beeld

Is alle inhoud beschikbaar

We brengen in kaart wat we willen vertellen en zoeken hiervoor een tekstschrijver, of je schrijft zelf de teksten. En goede fotografie verkoopt je product! Met onze eigen studio schieten we snel en gemakkelijk de perfecte beelden voor je webshop.

Lees verder

Realisatie

Realisatie

Alles komt samen tot een website

Zodra de vormgeving akkoord is kan de daadwerkelijke realisatie van de webshop plaats vinden.

Lees verder

Aandachtspunten tijdens de realisatie

Retina

Retina

haarscherp beeld op uw webshop

Met de huidige mobiele apparatuur worden ook de schermen steeds beter en beter. Sinds de komst van Retina houden we steeds vaker rekening met haarscherp beeld op een webshop. De resoluties van deze schermen zijn vaak 4x zo groot, waardoor originele webafbeeldingen wazig worden.

Responsive

Responsive

geschikt voor desktop, mobiel en tablet gebruik

Met een responsive design maken we de webshop geschikt voor zowel desktop als mobiel en tablet gebruik. Alle elementen krijgen op elk device een eigen presentatie. We ontwikkelen altijd mobile-first zodat de mobiele bezoekerservaring net zo optimaal is al een regulier bezoek via een desktop.

Zoekmachine's

Zoekmachine's

Zorgen dat uw webshop gevonden word

De webshop zal gebouwd worden in HTML5. In de code maken we gebruik van nieuwe tags: Hiermee zorgen we voor een succesvolle indexatie van de webshop. Met tags zoals <header>, <footer>, <article>, <section>, <aside>, <nav> etc kunnen we exact sturen wat elk onderdeel in de pagina is om zo focus te leggen op de daadwerkelijke inhoud. Daarnaast kunnen we de webshop uiteindelijk optimaliseren voor een hoge pagescore bij Google.

Sieronline is specialist in
© 1999-2024 Sieronline B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring