Vormgeving van uw website Wat zijn uw wensen?

Vormgeving van uw website

Wat zijn uw wensen?

Tijdens de inventarisatie van uw project overleggen we ook hoe we de grafische vormgeving van uw website in gaan vullen. We werken met enkele grafische partners samen welke allemaal een goede invulling kunnen geven aan de uitstraling van uw website.

Het is ook mogelijk een standaard oplossing te kiezen, waarbij we enkele basis ontwerp stijlen toepassen op de inhoud van je website. In het geval van wat lagere budgetten is dit vaak de gekozen oplossing.

Binnen grote projecten werken we vaak voorafgaand aan het ontwerp draadmodellen uit. Op deze manier bespreken we in grote lijnen hoe de onderdelen op de website moeten worden opgenomen. Dit werken we uit in een draadmodel, wat een een goede basis is voor een vormgever om de huisstijl van je project op toe te passen.

Overleg met grafisch vormgever

Overleg met grafisch vormgever

We werken samen met diverse grafische partners die uitstekend uw vormgeving van uw website kunnen verzorgen. Bekijk de voorbeelden van onze partners.

Onze standaard oplossingen

Onze standaard oplossingen

Heeft u een beperkt budget? Informeer naar onze standaard oplossingen om toch snel een eenvoudige website in de lucht te hebben tegen een scherp tarief.

Géén gekochte thema's

Géén gekochte thema's

Wij werken uitsluitend met maatwerk ontwikkelde thema’s en kopen geen standaard WordPress thema’s in. Hierdoor is uw website makkelijk in beheer, uniek en veiliger in gebruik.

Draadmodellen

Draadmodellen

Grotere projecten starten we vaak met de opzet van draadmodellen. Handig voor de grafisch vormgever en u heeft een goede visie hoe uw website eruit komt te zien. Draadmodellen zijn uitgewerkte schetsen van uw project: Een goede basis.

 

Een overzicht van alle fasen

We onderscheiden de realisatie van een website in een aantal fasen. Sieronline kan inhaken op elke fase, bij elk project kan een fase wel of niet nodig zijn of worden uitgevoerd door andere partijen. Klik op de fase voor meer informatie.

Inventarisatie

Inventarisatie

We brengen alle wensen in kaart

Voorafgaand aan de realisatie brengen we in een eerste gesprek de wensen in kaart. Op basis hiervan kunnen we een op maat gemaakte offerte maken.

Lees verder

Vormgeving

Vormgeving

Hoe ziet de website er straks uit

We betrekken een grafisch vormgever bij het project voor de vormgeving van de website. Ook bieden we in overleg enkele standaard oplossingen.

Lees verder

Tekst en beeld

Tekst en beeld

Is alle inhoud beschikbaar

We brengen in kaart wat we willen vertellen en zoeken hiervoor een tekstschrijver, of je schrijft zelf de teksten. In overleg kunnen we nog de teksten laten nalopen voor uniformiteit. Ook zoeken we (passend) beeldmateriaal of we verzorgen de benodigde fotografie.

Lees verder

Realisatie

Realisatie

Alles komt samen tot een website

Zodra de vormgeving akkoord is, alle teksten bekend zijn en de foto’s zijn gemaakt kan de daadwerkelijke realisatie van de website plaats vinden.

Lees verder
Sieronline is specialist in
© 1999-2024 Sieronline B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring