realisatie  van uw website We zijn van start!

realisatie van uw website

We zijn van start!

Zodra de ontwerpen definitief zijn, de teksten worden verzameld en eventuele fotografie beschikbaar komt kan er gestart worden met de technische realisatie van de website. We tuigen de standaard installatie op, ontwikkelen en richten het eventuele maatwerk in.

We bouwen op een speciale ontwikkelomgeving, de website gaat pas definitief in de lucht als de website volledig klaar is en na de oplevering door u is goedgekeurd.

Na de ontwikkeling of oplevering krijgt u tekst en uitleg over het beheer van de website, zodat u volledig zelfstandig de website verder kunt onderhouden. Zo kunt u altijd zelf teksten aanpassen, pagina’s aanmaken en uw eventuele maatwerk inhoudelijk bijwerken.

Wilt u weten waar we mee werken? Verdiep je in onze gebruikte technieken.

Een overzicht van alle fasen

We onderscheiden de realisatie van een website in een aantal fasen. Sieronline kan inhaken op elke fase, bij elk project kan een fase wel of niet nodig zijn of worden uitgevoerd door andere partijen. Klik op de fase voor meer informatie.

Inventarisatie

Inventarisatie

We brengen alle wensen in kaart

Voorafgaand aan de realisatie brengen we in een eerste gesprek de wensen in kaart. Op basis hiervan kunnen we een op maat gemaakte offerte maken.

Lees verder

Vormgeving

Vormgeving

Hoe ziet de website er straks uit

We betrekken een grafisch vormgever bij het project voor de vormgeving van de website. Ook bieden we in overleg enkele standaard oplossingen.

Lees verder

Tekst en beeld

Tekst en beeld

Is alle inhoud beschikbaar

We brengen in kaart wat we willen vertellen en zoeken hiervoor een tekstschrijver, of je schrijft zelf de teksten. In overleg kunnen we nog de teksten laten nalopen voor uniformiteit. Ook zoeken we (passend) beeldmateriaal of we verzorgen de benodigde fotografie.

Lees verder

Realisatie

Realisatie

Alles komt samen tot een website

Zodra de vormgeving akkoord is, alle teksten bekend zijn en de foto’s zijn gemaakt kan de daadwerkelijke realisatie van de website plaats vinden.

Lees verder

Aandachtspunten tijdens de realisatie

Retina

Retina

haarscherp beeld op uw website

Met de huidige mobiele apparatuur worden ook de schermen steeds beter en beter. Sinds de komst van Retina houden we steeds vaker rekening met haarscherp beeld op een website. De resoluties van deze schermen zijn vaak 4x zo groot, waardoor originele webafbeeldingen wazig worden.

Responsive

Responsive

geschikt voor desktop, mobiel en tablet gebruik

Met een responsive design maken we de website geschikt voor zowel desktop als mobiel en tablet gebruik. Alle elementen krijgen op elk device een eigen presentatie. We ontwikkelen altijd mobile-first zodat de mobiele bezoekerservaring net zo optimaal is al een regulier bezoek via een desktop.

Zoekmachine's

Zoekmachine's

Zorgen dat uw website gevonden word

De website zal gebouwd worden in HTML5. In de code maken we straks gebruik van nieuwe tags: Hiermee zorgen we voor een succesvolle indexatie van de website. Met tags zoals <header>, <footer>, <article>, <section>, <aside>, <nav> etc kunnen we exact sturen wat elk onderdeel in de pagina is om zo focus te leggen op de daadwerkelijke inhoud. Daarnaast kunnen we de website uiteindelijk optimaliseren voor een hoge pagescore bij Google.

Sieronline is specialist in
© 1999-2024 Sieronline B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring