Formulieren

engraved.nl

We hebben een innovatieve website op engraved.nl ontwikkeld die de essentie van de klant vastlegt en tegelijkertijd een moderne online ervaring biedt aan hun gebruikers. Deze website is het resultaat van overleg, waarbij we de wensen en doelen van de klant hebben vertaald naar een boeiend online concept. Met aandacht voor elk detail, van het […] Lees verder »

Offerte portal Interieurbouw Hutten

We zijn blij dat we onlangs een offerte portal hebben voltooid op voor interieurbouw Hutten. Hierdoor kunnen ze eenvoudig hun klanten prijsaanvragen laten plaatsen van gewenste interieurinrichtingen in winkels. Het systeem bouwt automatisch een PDF op met alle prijzen en bijlagen van alle gebruikte onderdelen. Lees verder »

Beheerportal Dierenbescherming Nederland

Voor Dierenbescherming Nederland hebben we een beheerportal ontwikkeld waar alle gastlessen ingepland en geëvalueerd kunnen worden. Alle vrijwilligers hebben een account in deze portal en krijgen een verzoek als ze een gastles op een basisschool mogen geven. De portal coördineert alle aanvragen met de vrijwilligers, aanvragers en communicatie adviseurs van de Dierenbescherming. Lees verder »

Sieronline is specialist in
© 1999-2024 Sieronline B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring