Deze omgeving is niet (meer) online te bekijken.

Realisatie van Beheerportal Dierenbescherming Nederland

Voor Dierenbescherming Nederland hebben we een beheerportal ontwikkeld waar alle gastlessen ingepland en geëvalueerd kunnen worden. Alle vrijwilligers hebben een account in deze portal en krijgen een verzoek als ze een gastles op een basisschool mogen geven. De portal coördineert alle aanvragen met de vrijwilligers, aanvragers en communicatie adviseurs van de Dierenbescherming.

Ook een portal laten bouwen?

Sieronline biedt oplossingen voor maatwerk applicaties of portal wensen. Door gebruik te maken van WordPress als onderliggend beheersysteem is het vrij eenvoudig om snel een beheersysteem naar uw wensen te realiseren. Dit vormt de basis voor uw maatwerk applicatie of portal.

Uw vraag is onze uitdaging en we kunnen op vele vlakken een praktisch systeem voor u neerzetten. Elke vraag is uniek, we gaan graag met u aan de tafel om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wil je weten wat er zoal komt kijken bij de realisatie van een portal? Duik in onze uitgebreide pagina over de realisatie van een portal.

Meer informatie over portals

Gebruikte technieken in deze website

Onderstaande speciale technieken zijn toegepast in dit project.

Formulieren

Het inrichten van uitgebreide formulieren op een website biedt een manier om interactie met bezoekers te stimuleren en waardevolle gegevens te verzamelen. Deze formulieren kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het verzamelen van contactinformatie, het verwerken van bestellingen of inschrijvingen of het ontvangen van feedback of offerte aanvraag.

Daarnaast kunnen uitgebreide formulieren ook een hulpmiddel zijn voor gegevensverzameling en -analyse. Door gestructureerde formulieren te gebruiken, wordt de nauwkeurigheid van de verzamelde informatie vergroot, wat waardevolle inzichten kan opleveren voor vervolgacties.

Sieronline biedt door middel van Gravity Forms een standaard zeer uitgebreide formulieren module aan in zijn basisinstallatie. Deze formulieren kunnen aanvullend worden uitgebreid met betaalmogelijkheden, rapportages, automatisch gegenereerde PDF’s of meer. Alle inzendingen kunnen eenvoudig worden geëxporteerd en eventueel rechtstreeks gekoppeld worden aan bijvoorbeeld Google Spreadsheets.

Bekijk 3 andere projecten met deze techniek

Gebruikersaccounts

U kunt er zelf voor kiezen om de mogelijkheid aan bieden dat bezoekers een account kunnen aanmaken in de webshop. Op deze plek kunnen eerdere bestellingen teruggezien en eventueel opnieuw besteld worden. Ook kunnen adresgegevens ingesteld worden. Binnen een account gedeelte kan ook andere besloten informatie gedeeld worden.

Niet iedere bezoeker wil graag een account aanmaken : Daarom kunt ook ook afwegen om gastbestellingen toe te staan. Dit zorgt voor een toename in bestellingen. Het aanmaken van een account is voor veel mensen een extra stap.

Als u een account verplicht stelt kunt u meer grip houden op wie producten besteld. Voor zakelijke klanten kan het verplicht stellen van een account dan juist weer een praktische keuze zijn. Ook kunnen we daar bijvoorbeeld prijsafspraken delen.

Bekijk 3 andere projecten met deze techniek

Koppelingen

Het koppelen van externe applicaties aan een website opent een wereld aan mogelijkheden en functionaliteiten. Het kan uw website verrijken met informatie, denk bijvoorbeeld aan het aanbod voor makelaars, vacatures voor een uitzendbureau of producten uit een Exact omgeving.

Het kan ook zorg dragen dat bijv. aanvragen rechtstreeks in uw al bestaande bedrijfsprocessen word opgenomen in de vorm van een koppeling die alleen data uitstuurt naar uw applicatie.

Koppelingen met externe applicaties zal zorgen dat de productiviteit en efficiëntie verhoogt. Er hoeft geen dubbele administratie te worden bijgehouden.

Bekijk 8 andere projecten met deze techniek

Verzamelingen

Het gebruik van aparte verzamelingen of secties voor producten, diensten of portfolio-items biedt een gestroomlijnde en geoptimaliseerde gebruikerservaring. Het directe voorbeeld zijn onze eigen showcases op deze website. Door items onder te brengen in afzonderlijke verzamelingen kunnen bezoekers veel makkelijker door de inhoud navigeren zonder door afzonderlijke pagina’s te hoeven navigeren. Deze aanpak maakt de informatie veel toegankelijker, waardoor bezoekers sneller vinden waar ze naar op zoek zijn, wat resulteert in een efficiëntere en aangenamere browse-ervaring.

Daarnaast verbetert het gebruik van aparte verzamelingen de structuur van de website. Elk item in een afzonderlijke verzameling kan op eigen een visueel aantrekkelijke manier worden gepresenteerd, met specifieke details, afbeeldingen of video’s. Dit bevordert niet alleen de esthetiek van de website, maar maakt ook een meer gerichte en effectieve presentatie mogelijk van de unieke kenmerken van elk product of portfolio-item.

Door een overzichtelijke en aantrekkelijke indeling te bouwen zorg je voor een betere ervaring van bezoekers en vergroot je de kans op conversie of interesse.

Bekijk 41 andere projecten met deze techniek

wat kunnen we voor u betekenen?

Wilt u meer weten over hoe we onze expertise voor uw project in kunnen zetten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op
Sieronline is specialist in
© 1999-2024 Sieronline B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring