Realisatie van new-binc.nl

Recentelijk hebben we met trots een splinternieuwe website op new-binc.nl gelanceerd, waarbij we de online aanwezigheid van de klant naar een hoger niveau hebben getild. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en best practices in webdesign en -ontwikkeling, hebben we een responsieve en intuïtieve website gecreëerd die naadloos werkt op verschillende apparaten en browsers. We zijn verheugd om te zien dat de doelgroep effectiever te bereiken is dankzij hun nieuwe website.

Partners

Veel van onze projecten voeren we samen uit met partners. Om dit project te realiseren werk(t)en we samen met:

Ook een website laten bouwen?

Wij creëren op maat gemaakte WordPress websites voor diverse branches. Variërend van eenvoudige one-pagers tot complexe omgevingen met uitgebreide filtermogelijkheden, indrukwekkende product- of dienstpresentaties, handige calculators of meertalige functionaliteit. Onze oplossingen worden ingericht naar uw specifieke behoeften, zodat uw online aanwezigheid uniek is.

Wil je weten wat er zoal komt kijken bij de realisatie van een website? Duik in onze uitgebreide pagina over de realisatie van een website.

Meer informatie over websites

Gebruikte technieken in deze website

Onderstaande speciale technieken zijn toegepast in dit project.

Meertaligheid

Het aanbieden van meerdere talen op een website opent de deur naar een groter publiek; Het vergroot de toegankelijkheid van de inhoud voor een breder spectrum aan bezoekers. Het spreekt niet alleen internationale bezoekers aan, het maakt de website ook inclusiever voor meertalige gebruikers of gemeenschappen met verschillende taalachtergronden.

Door de inhoud aan te bieden in verschillende talen, versterkt een website de gebruikerservaring, wat resulteert in een grotere betrokkenheid en een positiever beeld van uw bedrijf of dienst.

Sieronline biedt, afhankelijk van de wens, meerdere mogelijkheden aan wat betreft een meertalige website. Dit kan een eenvoudige realtime vertaling zijn met Google Translate of Weglot, maar we kunnen ook de vertalingen aanbrengen in de installatie zelf. Afhankelijk van de taal kunnen bijvoorbeeld producten -of diensten per taal toegevoegd of uitgesloten worden.

Een meertalige aanpak draagt bij aan een verbeterde SEO en vindbaarheid in zoekmachines, waardoor de website groeit in zijn online aanwezigheid. Het implementeren van meerdere talen op een website is daarom niet alleen een slimme zakelijke zet, maar ook een strategie die de gebruikerservaring en de impact van de website aanzienlijk verbetert.

Bekijk 8 andere projecten met deze techniek

Video

Video is een onmisbaar hulpmiddel geworden om een perfecte gebruikerservaring te bieden. Het visuele aspect van video trekt direct de aandacht van bezoekers en kan complexe ideeën op een eenvoudige manier communiceren. Het combineert beeld, geluid en tekst op een manier die de boodschap op een veel dieper niveau overbrengt dan alleen tekst of afbeeldingen. Bovendien verhoogt het de verblijftijd van bezoekers op de website.

Sieronline bied meerdere mogelijkheden als het gaat om integratie van video in de website. Dit kunnen achtergronden zijn, of videospelers in geheel eigen stijl op uw pagina. Dit kan in een naadloze integratie met Youtube en/of Vimeo, of we plaatsen de video’s op uw eigen hostingpakket.

Ook verbetert video de vindbaarheid van de website, waardoor de kans groter wordt dat de site hoger in zoekresultaten verschijnt. Met de populariteit van video-inhoud op platforms zoals YouTube en sociale media, is het integreren van video op een website niet alleen belangrijk maar ook essentieel om relevant te blijven en te voldoen aan de verwachtingen van een modern publiek.

Bekijk 12 andere projecten met deze techniek

wat kunnen we voor u betekenen?

Wilt u meer weten over hoe we onze expertise voor uw project in kunnen zetten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op
Sieronline is specialist in
© 1999-2024 Sieronline B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring