Advies en begeleiding  bij uw website

Advies en begeleiding

bij uw website

Eigenaar Remco Siero van Sieronline is zelfstandig ondernemer en is specialist op online gebied. Vanaf 1999 fulltime in dienst bij een full-service internetbureau en sinds 2010 als zelfstandig ondernemer is hij een specialist met ruim 25 jaar ervaring.

In de loop der jaren heeft hij veel kennis opgebouwd bij het ontwikkelen van websites, webshops, apps en hoe dit projectmatig goed aan te pakken. Ook in vervolgtrajecten zoals sociale media, zoekmachine optimalisatie en digitale nieuwsbrieven kan hij hulp bieden.

Bij veel webtrajecten binnen een organisatie is er geen ervaring in eigen huis. U kunt u natuurlijk hiervoor iemand aannemen, maar het is ook mogelijk hiervoor op tijdelijke basis iemand beschikbaar te stellen.

Begeleiding tijdens projecten

Voor tijdelijke projecten kunt u ons inhuren voor ondersteuning of begeleiding van het gehele project. Op deze wijze ontlast u uw eigen medewerkers en haalt u de kennis in huis. Dit op basis van af te spreken uren gedurende de looptijd van het project.

Advies

Er kan advies gevraagd worden hoe het traject in te gaan, of welke partijen het meest geschikt zijn voor de gewenste situatie. Door de ruim 25 jaar ervaring met de ontwikkeling van websites zijn veel situaties al bekend en worden de standaard valkuilen makkelijk vermeden.

Ondersteuning

Ook voor ondersteuning in bestaande situaties of het geven van opleidingen voor het onderhoud van websites kan wat betekend worden. Een beschikbare vraagbaak voor uw medewerkers lost al gauw de aanwezige problemen op en het word als zeer prettig ervaren om een dergelijke kennis beschikbaar te hebben.

Informeer naar de mogelijkheden voor advies, ondersteuning of begeleiding voor uw project. U haalt hiermee ruime ervaring in huis! Met onze gunstige uurtarieven zijn de kosten veelal lager dan de standaard consultancy tarieven die gehanteerd worden.

Meer weten?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Sieronline is specialist in
© 1999-2024 Sieronline B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring