Sieronline

Onderhoud & Support

onderhoud_supportHet onderhoud en support contract op uw zorgvuldig ontwikkelde website verzorgt op diverse vlakken belangrijke zaken:

  1. Wij verzorgen automatisch alle periodieke updates in WordPress met Infinite WP;
  2. Wij scannen 24/7 uw installatie op mogelijke hackpogingen en beschermen actief uw website met Patchman;
  3. We verzorgen backups om hierop terug te kunnen vallen als je iets fout doet (tot een jaar terug);
  4. We stellen uw e-mail en overige zaken op uw apparatuur in;
  5. We bieden beheer en ondersteuning op alle e-mail vraagstukken;
  6. We beantwoorden uw vragen en u krijgt assistentie bij het beheer van uw website;
  7. U krijgt toegang tot onze uitgebreide kennisbank om uw website te kunnen beheren;
  8. We bieden tijdens kantoortijden live (chat) support in uw beheeromgeving;
  9. Bij (ontstane) problemen verhelpen wij deze binnen uw contract.

Waarom bij Sieronline hosten?

We zijn het aanspreekpunt wat betreft uw website en uw e-mail. Uit praktisch oogpunt vanuit onze zijde is het dan verstandig om uw gerealiseerde website dan ook bij ons onder te brengen. Alleen op deze manier kunnen wij zorg dragen voor uw ontwikkelde website. Alle onderhoudssystemen zijn ingericht voor onze omgevingen, maar ook de webserver zelf heeft de benodigde configuratie om de website goed te laten functioneren. Ook kunnen we eenvoudiger uw website door ontwikkelen en wijzigingen doorvoeren op onze ontwikkeling- en live omgeving.

livechat

Elders hosten

Als u uw website elders onder wilt brengen wordt u website niet automatisch up to date gehouden, kunnen we de installatie niet beveiligen/beschermen en worden er geen backups gemaakt. Ook bieden we geen (live-chat) ondersteuning & assistentie op uw WordPress installatie. U bent helemaal zelf verantwoordelijk voor uw ontwikkelde website. Ook is de kans groot dat uw webserver niet optimaal is ingericht voor uw website, waardoor een installatie van uw website zorgt voor problemen. Omdat wij de installatie niet automatisch live kunnen zetten op onze omgeving maar dit handmatig moeten doorvoeren rekenen wij kosten voor de installatie van de website op uw gewenste hostingomgeving. De kosten voor deze werkzaamheden zijn al gauw € 200,00 : Hiervoor heeft u al ruim 2 jaar aan onderhoud & support.

Een onderhoud & support contract zorgt ervoor dat uw website altijd blijft draaien, en we willen graag voorkomen dat u van het kastje naar de muur word gestuurd bij problemen waarbij meerdere partijen zijn betrokken.

Is deze post optioneel?

Het is niet verplicht deze post af te nemen. Zonder afname leveren wij de website op en kijken hier verder niet meer naar. Ook worden er geen backups verzorgt. Bij eventuele vragen brengen wij op basis van nacalculatie kosten in rekening. Bij eventuele problemen zijn de kosten echter veelal hoger dan de kosten op jaarbasis die u hiervoor betaald.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl