Sieronline

Techniek - Responsive

Responsive websites zijn tegenwoordig een standaard onderdeel bij een realisatie van een website / webshop. We zorgen ervoor dat een website op elk apparaat, of dit nu een computer, tablet of mobieltje is, zich goed presenteert. Hiervoor werken we bij elke website vanuit een basis framewerk : Bootstrap en/of Unsemantic. Dit framewerk zorgt ervoor dat alle onderdelen schaalbaar of positioneerbaar zijn voor elk type apparaat.

Showcases

Showcases is Sieronline's archief van gerealiseerde projecten. Onderstaande projecten zijn gekoppeld aan 'Techniek - Responsive'.

Hemmes Uitvaartzorg

Hemmes Uitvaartzorg is de afgelopen jaren enorm gegroeid als onafhankelijke uitvaartbegeleider in de regio Voorst. Met de komst van hun nieuwe afscheidscentrum in het centrum van Twello hebben wij de nieuwe website voor haar ontwikkeld. Lees verder »

Centro – House of brands

In samenwerking met Timm Machiela hebben we voor Centro – Selected Brands hebben we een one-page website ontwikkeld met de mogelijkheid een afspraak te plannen met een personal shopper. Lees verder »

Vormbeeldig fotografie

Voor Mariëlle Dolman van Vormbeeldig (Fotografie) hebben we voor haar fotografiewerkzaamheden een eigen website ontwikkeld. Het is een uitstekend voorbeeld van hoe we een grafisch ontwerp één op één overzetten naar een sprekend website ontwerp! Lees verder »

Brink Industrial

In samenwerking met Erwin van Zeelt van Yellow Pirates hebben we in zeer korte tijd de realisatie van de website voor Brink Industrial verzorgt. Deze WordPress voorziet in de volgende onderdelen Meertalen functionaliteit Responsive Design Opbouw van diverse pagina’s door middel van op maat gemaakte content elementen Lees verder »

Dierenbescherming Nederland

Voor de stichting Dierenbescherming Nederland hebben we in WordPress een ondersteunde applicatie ontwikkeld die bij hun Dierenbeschermersspel aansluit. Lees verder »

Clubsteaks

Voor Clubsteaks hebben we hiervoor een experience website gerealiseerd, inclusief volwaarde webshop waar online de diverse vleesproducten kunnen besteld worden. Lees verder »

50 VitaalPlus

50 Vitaal plus is een (online) uitgave van diverse artikelen bestemd voor de 50plusser. We hebben hiervoor het online verlengstuk van de papieren uitgave gerealiseerd. Lees verder »

NCR

Voor NCR is een portal opgezet die voorziet in het presenteren van de opleidingen die NCR aanbiedt en geeft de mogelijkheid snel en eenvoudig een gewenste opleiding te vinden en je hiervoor aan te melden. Lees verder »

IJslandspecialist

De website van de IJslandspecialist is een uitgebreide website waar de klant zijn droomreis kan voorbereiden en uitzoeken. De website is een complexe installatie met veel technische oplossingen op diverse vlakken. Lees verder »

Tom Smeenk

Tom Smeenk verkoopt online op maat gemaakte Auping Aurondes, boxsprings en matrassen. Lees verder »

NVTZ Academie

De portal voorziet in het presenteren van de opleidingen die NVTZ aanbiedt en geeft de mogelijkheid snel en eenvoudig een gewenste opleiding te vinden. Lees verder »

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl