Sieronline

Techniek - Plugins

Plugins zijn aanvullende functionaliteiten in een Wordpress installatie. Door middel van plugins voegen we dus mogelijkheden toe aan een website, webshop of applicatie. Het is een belangrijk aspect bij de ontwikkeling. Bij enkele webwijs onderdelen lichten we het gebruik van veel gebruikte plugins toe. Bij enkele showcases zijn ook plugins toegepast.

Direct naar showcases »

Webwijs

Webwijs is Sieronline's archief van oplossingen, adviezen en tips. Deze informatie helpt je op weg om je project goed in te richten en een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Onderstaande artikelen zijn gekoppeld aan 'Techniek - Plugins'. Bekijk natuurlijk ook onze showcases.

Kosten doorberekenen bij betaalmogelijkheden

Middels Mollie bieden we veel betaalmogelijkheden op een  webshop. Maar de diverse betaalmogelijkheden brengen wel variërend per order en betaalmogelijkheid kosten met zich mee. We kunnen door middel van een uitbreiding in de woocommerce installatie bij elke betaalmogelijkheid aanvullende kosten in rekening brengen om deze kosten door te berekenen naar de klant. Lees verder »

Koppelingen met leveranciers

Het is goed mogelijk om productfeeds van externe leveranciers te koppelen aan uw webshop. Zogeheten dropshipment functionaliteit heeft als groot voordeel dat je zelf je assortiment en voorraad niet up to date hoeft te houden. Bestellingen kunnen desgewenst (automatisch) worden doorgezet naar de leverancier. Lees verder »

Product configurators

Door middel van product configurators kunnen we in een webshop ervoor zorgen dat bezoekers zelf hun product kunnen samen stellen. De samengestelde producten kunnen vervolgens gewoon online besteld worden. Lees verder »

Verzendkosten berekenen

Verzendkosten berekenen kunnen een lastig onderdeel zijn bij de realisatie van een webshop. Kosten zijn afhankelijk van de partij die de verzending verzorgt, en op basis van diverse factoren kunnen de kosten enorm schommelen. Lees verder »

Facturen en pakbonnen in PDF

Ik kan ervoor zorgen dat je een PDF naar de klant kan versturen per e-mail d.m.v. van een plugin. Aanvullend is het ook mogelijk pakbonnen uit te printen.  De plugin die ik hier vaker voor gebruik is https://nl.wordpress.org/plugins/woocommerce-pdf-invoices-packing-slips/screenshots/. Ook hier: Naar schatting een uurtje werk om het geheel in te regelen. Lees verder »

Showcases

Showcases is Sieronline's archief van gerealiseerde projecten. Onderstaande projecten zijn gekoppeld aan 'Techniek - Plugins'.

Opleiding omgeving voorzitters NVTZ

In opdracht van Monique Hammink van Empowering en Frank Seine van Avicenna, Academie voor Leiderschap is een online opleiding omgeving ontwikkeld. Lees verder »

Clubsteaks

Voor Clubsteaks hebben we hiervoor een experience website gerealiseerd, inclusief volwaarde webshop waar online de diverse vleesproducten kunnen besteld worden. Lees verder »

DEBI Handelsonderneming

Van DEBI Handelsonderneming kwam het verzoek of het mogelijk was bepaalde productfeeds te koppelen waren aan Woocommerce. Een volwaardige dropshipment wens dus. Lees verder »

50 VitaalPlus

50 Vitaal plus is een (online) uitgave van diverse artikelen bestemd voor de 50plusser. We hebben hiervoor het online verlengstuk van de papieren uitgave gerealiseerd. Lees verder »

NCR

Voor NCR is een portal opgezet die voorziet in het presenteren van de opleidingen die NCR aanbiedt en geeft de mogelijkheid snel en eenvoudig een gewenste opleiding te vinden en je hiervoor aan te melden. Lees verder »

IJslandspecialist

De website van de IJslandspecialist is een uitgebreide website waar de klant zijn droomreis kan voorbereiden en uitzoeken. De website is een complexe installatie met veel technische oplossingen op diverse vlakken. Lees verder »

Tom Smeenk

Tom Smeenk verkoopt online op maat gemaakte Auping Aurondes, boxsprings en matrassen. Lees verder »

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl