Sieronline

Techniek - Koppelingen

Met koppelingen kunnen systemen met elkaar gekoppeld worden. Koppelingen kunnen eenzijdig zijn door informatie uit te lezen ( weer / verkeer / treintijden ), of informatie te plaatsen ( het aanmelden op een nieuwsbrief in Mailchimp). Ook kunnen koppelingen tweezijdig zijn. Voor webshops hebben we koppelingen met betaalproviders en leveranciers die hun producten op een externe webshop plaatsen en waar bestellingen doorgestuurd worden naar de leverancier. Afhandelingen van deze orders zijn ook weer gekoppeld.

Direct naar showcases »

Webwijs

Webwijs is Sieronline's archief van oplossingen, adviezen en tips. Deze informatie helpt je op weg om je project goed in te richten en een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Onderstaande artikelen zijn gekoppeld aan 'Techniek - Koppelingen'. Bekijk natuurlijk ook onze showcases.

Koppelingen met openbare informatie

Diverse applicaties hebben koppelingen met actueel (financiële) nieuws, actuele filemeldingen, actuele weerberichten en actuele berichten van de NS gekoppeld aan station Zwolle / Nijmegen. Lees verder »

Koppelingen met leveranciers

Het is goed mogelijk om productfeeds van externe leveranciers te koppelen aan uw webshop. Zogeheten dropshipment functionaliteit heeft als groot voordeel dat je zelf je assortiment en voorraad niet up to date hoeft te houden. Bestellingen kunnen desgewenst (automatisch) worden doorgezet naar de leverancier. Lees verder »

Showcases

Showcases is Sieronline's archief van gerealiseerde projecten. Onderstaande projecten zijn gekoppeld aan 'Techniek - Koppelingen'.

Kavelteam

In opdracht van Kavelteam hebben we een online platform ontwikkeld waarbij elke plaats in Nederland zijn bouwkavels / projecten kan aanbieden. Elk project kan door middel van een interactieve kavelkaart zijn kavels aanbieden met bijhorende (model-)woningen. De interactieve kaart biedt een overzichte weergave van elk project en welke kavels er nog beschikbaar zijn. De kavels zijn […] Lees verder »

DEBI Handelsonderneming

Van DEBI Handelsonderneming kwam het verzoek of het mogelijk was bepaalde productfeeds te koppelen waren aan Woocommerce. Een volwaardige dropshipment wens dus. Lees verder »

Hollands Glorie Deventer

Een placemat applicatie die voor elke gast in het restaurant een unieke placemat print met historische feiten. Lees verder »

IJslandspecialist

De website van de IJslandspecialist is een uitgebreide website waar de klant zijn droomreis kan voorbereiden en uitzoeken. De website is een complexe installatie met veel technische oplossingen op diverse vlakken. Lees verder »

Van der Valk Zwolle & Nijmegen

Voor Van der Valk Zwolle & Nijmegen hebben we een volledige touchapplicatie ontwikkeld in Wordpress. Lees verder »

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl