Sieronline

Techniek - Formulieren

Binnen Wordpress kunnen we op verschillende manieren maatwerk formulieren inregelen. Op basis van conditionele logica en/of meerdere stappen is er veel mogelijk. Indien gewenst koppelen we formulieren aan een Ideal betaalmogelijkheid zodat via een contactformulier eenvoudig een betaling gedaan kan worden.

Showcases

Showcases is Sieronline's archief van gerealiseerde projecten. Onderstaande projecten zijn gekoppeld aan 'Techniek - Formulieren'.

Kavelteam

In opdracht van Kavelteam hebben we een online platform ontwikkeld waarbij elke plaats in Nederland zijn bouwkavels / projecten kan aanbieden. Elk project kan door middel van een interactieve kavelkaart zijn kavels aanbieden met bijhorende (model-)woningen. De interactieve kaart biedt een overzichte weergave van elk project en welke kavels er nog beschikbaar zijn. De kavels zijn […] Lees verder »

Centro – House of brands

In samenwerking met Timm Machiela hebben we voor Centro – Selected Brands hebben we een one-page website ontwikkeld met de mogelijkheid een afspraak te plannen met een personal shopper. Lees verder »

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl