Sieronline
Bezoek website

Showcase Vormbeeldig fotografie

Voor Mariëlle Dolman van Vormbeeldig (Fotografie) hebben we voor haar fotografiewerkzaamheden een eigen website ontwikkeld. Het is een uitstekend voorbeeld van hoe we een grafisch ontwerp één op één overzetten naar een sprekend website ontwerp!

Masonry

Een techniek die we tegenwoordig vaker tegen komen is het gebruik van Masonry tegels. Deze vorm van foto presentatie verdeelt de foto’s over een gewenst aantal kolommen, en zorgt er vervolgens voor dat de hoogte’s van de foto’s allemaal op elkaar aansluiten. Deze techniek is goed te zien op haar Liefde & Trouwen pagina.

Content elementen

Onze websites werken met een aantal standaard bouwblok elementen, waarmee je een pagina op kunt bouwen. Voor Vormbeeldig Fotografie hebben we deze elementen aangevuld met een aantal maatwerk elementen. Hiermee zorgen we voor een laagdrempelig beheer van de website: De maatwerk elementen hoeven alleen maar ingevuld te worden en in de achtergrond worden alle technische zaken geregeld.

 

Zo hebben we onder andere voor haar:

  • Info & Tarieven pagina een eigen 2 kolommen layout ontwikkeld waarin ze meerdere slides kan toevoegen voor haar producten.
  • Portfolio pagina de Masonry presentatie ontwikkeld.

 

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl