Sieronline

Showcase Van der Valk Zwolle & Nijmegen

vandervalkzwolleVoor Van der Valk Zwolle en Nijmegen hebben we in opdracht van Linthorst Installatiechniek een volledige touchapplicatie ontwikkeld in WordPress. De applicatie draait op een systeem in de hal van de hotels. Aan het systeem is een 55″ Touch TV gekoppeld, die zorgt voor de aansturing van de applicatie.

Interactieve touch screens maken het mogelijk om duurzame maatregelen die doorgevoerd zijn in een pand te visualiseren door middel van een duurzaamheidstour. Duurzame technieken worden op deze manier tastbaar, begrijpelijk en herkenbaar. Van der Valk Zwolle koos er voor om touch screens in de ontvangsthal te plaatsen. Stakeholders en bezoekers hebben naast de duurzaamheidstour via de interface toegang tot actuele informatie over weer, verkeer, nieuws en direct toegang tot interne website van de hotelketen.

Technische koppelingen

Naast de koppeling met de duurzaamheidstour die ontwikkeld is, zijn er ook koppelingen gemaakt om realtime op het scherm altijd het laatste nieuws, het actuele weerbericht uit de regio en verkeersmeldingen te presenteren. In een later stadium zijn hier ook de treintijden van de NS aan toegevoegd.

koppeling_wordpress_ns_treintijden

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl