Sieronline
Bezoek website

Showcase Opleiding omgeving voorzitters NVTZ

In opdracht van Monique Hammink van Empowering en Frank Seine van Avicenna, Academie voor Leiderschap is een online opleiding omgeving ontwikkeld. In het verleden hebben we hiervoor onder andere al de NVTZ Academie, NCR Academie & de portal voor de directiecolleges ontwikkeld.

Voor een ontwikkelde leergang zijn een aantal bijeenkomsten gepland, welke voorafgaand voorbereid moeten worden. De omgeving biedt een beveiligde omgeving waar, nadat er is ingelogd, gestart kan worden met de voorbereidingen.

Learndash

De omgeving is ingericht met Learndash en op maat ingericht. Learndash is een online learning tool. Het biedt uitgebreide mogelijkheden wat betreft content – dripping, studentengroepen, leraren en mogelijkheid tot deelname aan online courses.

Maatwerk

Voor deze oplossing worden worden een aantal  vragen gesteld, welke door de deelnemers met aanvullend maatwerk achteraf nog gewijzigd kunnen worden. Ook de docenten kunnen inloggen op de frontend van deze portal (niet in het beheer) en kunnen van hun eigen groep deelnemers alle ingevoerde antwoorden bekijken en downloaden naar Excel.

Aanvullend is het mogelijk voor specifieke groepen deelnemers documenten beschikbaar te stellen op elke gewenste datum per groep. Op deze manier kunnen groepen seperaat starten met de leergang.

DISC test

Onderdeel van het maatwerk is de realisatie van de online DISC test als uitbreiding op onze formulieren module. We hebben een vragenformulier opgebouwd en op basis van de gekozen antwoorden komt hier een score uit. Op basis van de score ontvangt de deelnemer de juiste uitslag per e-mail.

Gebruikeraccounts

De deelnemers hebben allemaal hun eigen inlogaccount gekregen en zijn via Mailchimp geïnformeerd over hun account en wachtwoord. Het is een besloten omgeving, de gehele applicatie is alleen toegankelijk nadat er is ingelogd.

 

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl