Sieronline
Bezoek website

Showcase Clubsteaks

De kwaliteit van een toprestaurant, maar dan gewoon lekker bij je thuis. Dat kan nu met het kwaliteitsvlees van Clubsteaks waarmee je, bereid in het comfort van je eigen keuken, een lekker stuk vlees op tafel zet. Voor Clubsteaks hebben we hiervoor een experience website gerealiseerd, inclusief volwaarde webshop waar online de diverse vleesproducten kunnen besteld worden.

Maatwerk oplossingen

Naast de realisatie van een standaard Woocommerce webshop met inlogfunctionaliteit van klanten hebben we de volgende maatwerk aanpassingen ingericht:

  • Bestellingen dienen te worden opgehaald. Bij elke bestelling kun je op selectieve dagen d.m.v. tijdvakken aangeven wanneer je de bestelling op wilt halen. In het beheer is een overzicht te zien wanneer welke producten worden opgehaald.
  • Bij elke bestelling voegt de webshop een PDF pakbon voor Clubsteaks toe. Voor de klant volgt na het gereed zetten van de bestelling een mail met een PDF factuur.
  • De producten zijn vrijstaand gefotografeerd. Hierdoor kan Clubsteaks zelf de achtergrond van de productfoto’s aanpassen in het beheer van de webshop.
  • Er is gekoppeld aan Mailchimp en elke klant kan zich direct aanmelden op de nieuwsbrief van Clubsteaks.

Fotografie

Voor de webshop hebben we ook voor een groot deel de productfotografie voor onze rekening genomen.

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl