Sieronline
Bezoek website

Showcase Brink Industrial

In samenwerking met Erwin van Zeelt van Yellow Pirates hebben we in zeer korte tijd de realisatie van de website voor Brink Industrial verzorgt. Deze WordPress voorziet in de volgende onderdelen

  • Meertalen functionaliteit
  • Responsive Design
  • Opbouw van diverse pagina’s door middel van op maat gemaakte content elementen

Meer talen

Een website in meer talen vereist een grotere aandacht. In deze situatie zijn de onderdelen op de website voor elke taal hetzelfde, alleen moeten deze wel vertaald worden voor de Engelse en Duitse taal. Los van de inhoudelijke teksten vertalen we ook alle algemene teksten op de website.

De diverse talen draaien allemaal op hun eigen domeinnaam zodat een goede indexatie in Google plaatsvindt. Zo wordt een website in elk land beter gevonden.

Content elementen

Onze standaard website werkt met een aantal standaard content elementen, waarmee je een pagina op kunt bouwen. Voor Brink hebben we een aantal maatwerk content elementen ontwikkeld. Hiermee zorgen we voor een laagdrempelig beheer van de website: De maatwerk elementen hoeven alleen maar ingevuld te worden en in de achtergrond worden alle technische zaken geregeld.

Zo is bijvoorbeeld het One Stop Shop element een presentatie van alle dochterpagina’s van de pagina One Stop Shop. De uitgelichte afbeeldingen worden netjes gepresenteerd, en zodra je op een gekozen pagina bevindt schakelt het element naar een ander kleur icon.

onestopshop

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl