Sieronline

Showcases

Showcases is Sieronline's archief van gerealiseerde projecten. Deze projecten zijn onderverdeeld in disciplines en technieken. Op deze manier koppelen we met onze webwijs artikelen zowel de gerealiseerde projecten als eventuele achtergrondinformatie.

Partners

Sieronline werkt veel samen met partners op gebied van grafisch ontwerp, tekstschrijven, SEO trajecten en social media. U kunt aan de rechterzijde ook filteren op projecten van deze partners.

Kavelteam

In opdracht van Kavelteam hebben we een online platform ontwikkeld waarbij elke plaats in Nederland zijn bouwkavels / projecten kan aanbieden. Elk project kan door middel van een interactieve kavelkaart zijn kavels aanbieden met bijhorende (model-)woningen. De interactieve kaart biedt een overzichte weergave van elk project en welke kavels er nog beschikbaar zijn. De kavels zijn […] Lees verder »

Hemmes Uitvaartzorg

Hemmes Uitvaartzorg is de afgelopen jaren enorm gegroeid als onafhankelijke uitvaartbegeleider in de regio Voorst. Met de komst van hun nieuwe afscheidscentrum in het centrum van Twello hebben wij de nieuwe website voor haar ontwikkeld. Lees verder »

Centro – House of brands

In samenwerking met Timm Machiela hebben we voor Centro – Selected Brands hebben we een one-page website ontwikkeld met de mogelijkheid een afspraak te plannen met een personal shopper. Lees verder »

Vormbeeldig fotografie

Voor Mariëlle Dolman van Vormbeeldig (Fotografie) hebben we voor haar fotografiewerkzaamheden een eigen website ontwikkeld. Het is een uitstekend voorbeeld van hoe we een grafisch ontwerp één op één overzetten naar een sprekend website ontwerp! Lees verder »

Opleiding omgeving voorzitters NVTZ

In opdracht van Monique Hammink van Empowering en Frank Seine van Avicenna, Academie voor Leiderschap is een online opleiding omgeving ontwikkeld. Lees verder »

Brink Industrial

In samenwerking met Erwin van Zeelt van Yellow Pirates hebben we in zeer korte tijd de realisatie van de website voor Brink Industrial verzorgt. Deze WordPress voorziet in de volgende onderdelen Meertalen functionaliteit Responsive Design Opbouw van diverse pagina’s door middel van op maat gemaakte content elementen Lees verder »

Tonny Keijzers Exclusives

Voor Tonny Keijzers Exclusives was er gevraagd een eenvoudige oplossing te realiseren voor hun televisieschermen in de winkel. Deze moeten geregeld voorzien worden van nieuwe auto’s. Lees verder »

Dierenbescherming Nederland

Voor de stichting Dierenbescherming Nederland hebben we in WordPress een ondersteunde applicatie ontwikkeld die bij hun Dierenbeschermersspel aansluit. Lees verder »

Clubsteaks

Voor Clubsteaks hebben we hiervoor een experience website gerealiseerd, inclusief volwaarde webshop waar online de diverse vleesproducten kunnen besteld worden. Lees verder »

DEBI Handelsonderneming

Van DEBI Handelsonderneming kwam het verzoek of het mogelijk was bepaalde productfeeds te koppelen waren aan Woocommerce. Een volwaardige dropshipment wens dus. Lees verder »

50 VitaalPlus

50 Vitaal plus is een (online) uitgave van diverse artikelen bestemd voor de 50plusser. We hebben hiervoor het online verlengstuk van de papieren uitgave gerealiseerd. Lees verder »

Hollands Glorie Deventer

Een placemat applicatie die voor elke gast in het restaurant een unieke placemat print met historische feiten. Lees verder »

NCR

Voor NCR is een portal opgezet die voorziet in het presenteren van de opleidingen die NCR aanbiedt en geeft de mogelijkheid snel en eenvoudig een gewenste opleiding te vinden en je hiervoor aan te melden. Lees verder »

IJslandspecialist

De website van de IJslandspecialist is een uitgebreide website waar de klant zijn droomreis kan voorbereiden en uitzoeken. De website is een complexe installatie met veel technische oplossingen op diverse vlakken. Lees verder »

Tom Smeenk

Tom Smeenk verkoopt online op maat gemaakte Auping Aurondes, boxsprings en matrassen. Lees verder »

Luzac College

Het Luzac college zocht naar een oplossing om de processen rondom het bestellen en beschikbaar hebben van het diverse drukwerk te stroomlijnen. Lees verder »

Van der Valk Zwolle & Nijmegen

Voor Van der Valk Zwolle & Nijmegen hebben we een volledige touchapplicatie ontwikkeld in Wordpress. Lees verder »

NVTZ Academie

De portal voorziet in het presenteren van de opleidingen die NVTZ aanbiedt en geeft de mogelijkheid snel en eenvoudig een gewenste opleiding te vinden. Lees verder »

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl