Sieronline

Mailchimp

nieuwsbrievenSieronline kan u op weg helpen met uw nieuwsbrieven. Dit kan zijn dat we voor u een nieuwsbrief applicatie inrichten en eventueel uw nieuwsbrieven verzorgen. Ook verzorgen we koppelingen tussen WordPress en uw nieuwsbrieven. Op deze wijze kunnen aanmeldingen eenvoudig via uw website verlopen.

Onze oplossing: Mailchimp

Vaak kiezen we voor de meest voor de hand liggende oplossing: Een installatie met MailChimp. MailChimp is kostenloos in gebruik tot 2000 e-mailadressen en 12.000 verstuurde e-mails per maand.

mailchimp

We richten eenmalig de gehele omgeving in MailChimp in en ontwikkelen in overleg een sjabloon voor uw nieuwsbrief. Daarna stellen we in overleg uw nieuwsbrieven voor u op of u doet dit zelf nadat wij alles klaar hebben gezet.

Een greep uit de mogelijkheden

  • Mailchimp is erg goed te koppelen aan WordPress zodat eenvoudig aanmeldingen op uw nieuwsbrief in uw website kunt verwerken.
  • Mailchimp is ook te verwerken in uw webshop zodat elke klant zich (automatisch) aanmeld voor uw nieuwsbrief.
  • Mailchimp biedt uitgebreide mogelijkheden in het personaliseren van nieuwsbrieven. Zo kunnen we bijvoorbeeld gebruikersaccounts een e-mail sturen met gebruikersnaam en wachtwoord versturen.
  • Mailchimp houdt bij welk artikel door wie wordt gelezen. Op deze manier kunt u uw lijst verfijnen met interessegebieden van uw abonnees.

Wij kunnen ook adviseren en begeleiden op al bestaande omgevingen om uw nieuwsbrief marketing naar een hoger niveau te tillen. Informeer naar de mogelijkheden.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl