Sieronline

Discipline - Websites

De discipline 'websites' is een verzameling van diverse webwijs artikelen en showcases die alles te maken hebben met onze gerealiseerde websites.

Showcases

Showcases is Sieronline's archief van gerealiseerde projecten. Onderstaande projecten zijn gekoppeld aan 'Discipline - Websites'.

Hemmes Uitvaartzorg

Hemmes Uitvaartzorg is de afgelopen jaren enorm gegroeid als onafhankelijke uitvaartbegeleider in de regio Voorst. Met de komst van hun nieuwe afscheidscentrum in het centrum van Twello hebben wij de nieuwe website voor haar ontwikkeld. Lees verder »

Centro – House of brands

In samenwerking met Timm Machiela hebben we voor Centro – Selected Brands hebben we een one-page website ontwikkeld met de mogelijkheid een afspraak te plannen met een personal shopper. Lees verder »

Vormbeeldig fotografie

Voor Mariëlle Dolman van Vormbeeldig (Fotografie) hebben we voor haar fotografiewerkzaamheden een eigen website ontwikkeld. Het is een uitstekend voorbeeld van hoe we een grafisch ontwerp één op één overzetten naar een sprekend website ontwerp! Lees verder »

Brink Industrial

In samenwerking met Erwin van Zeelt van Yellow Pirates hebben we in zeer korte tijd de realisatie van de website voor Brink Industrial verzorgt. Deze WordPress voorziet in de volgende onderdelen Meertalen functionaliteit Responsive Design Opbouw van diverse pagina’s door middel van op maat gemaakte content elementen Lees verder »

50 VitaalPlus

50 Vitaal plus is een (online) uitgave van diverse artikelen bestemd voor de 50plusser. We hebben hiervoor het online verlengstuk van de papieren uitgave gerealiseerd. Lees verder »

NCR

Voor NCR is een portal opgezet die voorziet in het presenteren van de opleidingen die NCR aanbiedt en geeft de mogelijkheid snel en eenvoudig een gewenste opleiding te vinden en je hiervoor aan te melden. Lees verder »

IJslandspecialist

De website van de IJslandspecialist is een uitgebreide website waar de klant zijn droomreis kan voorbereiden en uitzoeken. De website is een complexe installatie met veel technische oplossingen op diverse vlakken. Lees verder »

NVTZ Academie

De portal voorziet in het presenteren van de opleidingen die NVTZ aanbiedt en geeft de mogelijkheid snel en eenvoudig een gewenste opleiding te vinden. Lees verder »

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl