Sieronline

Discipline - Webshops

De discipline 'webshops' is een verzameling van diverse webwijs artikelen en showcases die alles te maken hebben met onze e-commerce oplossingen.

Direct naar showcases »

Webwijs

Webwijs is Sieronline's archief van oplossingen, adviezen en tips. Deze informatie helpt je op weg om je project goed in te richten en een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Onderstaande artikelen zijn gekoppeld aan 'Discipline - Webshops'. Bekijk natuurlijk ook onze showcases.

Kosten doorberekenen bij betaalmogelijkheden

Middels Mollie bieden we veel betaalmogelijkheden op een  webshop. Maar de diverse betaalmogelijkheden brengen wel variërend per order en betaalmogelijkheid kosten met zich mee. We kunnen door middel van een uitbreiding in de woocommerce installatie bij elke betaalmogelijkheid aanvullende kosten in rekening brengen om deze kosten door te berekenen naar de klant. Lees verder »

Koppelingen met leveranciers

Het is goed mogelijk om productfeeds van externe leveranciers te koppelen aan uw webshop. Zogeheten dropshipment functionaliteit heeft als groot voordeel dat je zelf je assortiment en voorraad niet up to date hoeft te houden. Bestellingen kunnen desgewenst (automatisch) worden doorgezet naar de leverancier. Lees verder »

Product configurators

Door middel van product configurators kunnen we in een webshop ervoor zorgen dat bezoekers zelf hun product kunnen samen stellen. De samengestelde producten kunnen vervolgens gewoon online besteld worden. Lees verder »

Filtermogelijkheden webshop artikelen

Binnen woocommerce is het mogelijk producten uitgebreid te kunnen filteren op basis van kenmerken. Lees verder »

Prijsafspraken inrichten

Door middel van het toekennen van klanten aan speficieke groepen is het mogelijk voor deze groep specifieke prijzen in te richten. Lees verder »

Betaalmogelijkheden

Binnen een webshop installatie komt al gauw de vraag naar voren met welke betaalmogelijkheden de webshop betalingen moet kunnen accepteren. Binnen Nederland is iDEAL de meest gebruikte, maar bij het aanbieden van meer betaalproviders verhoog je je verkoopmogelijkheden. En bij verkoop in het buitenland is alleen iDEAL niet voldoende. payment service provider Voor elke transactie […] Lees verder »

SSL Certificaten

Secure Sockets Layer (SSL) wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden. Websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar aan het gesloten slotje en de https:// […] Lees verder »

Verzendkosten berekenen

Verzendkosten berekenen kunnen een lastig onderdeel zijn bij de realisatie van een webshop. Kosten zijn afhankelijk van de partij die de verzending verzorgt, en op basis van diverse factoren kunnen de kosten enorm schommelen. Lees verder »

Facturen en pakbonnen in PDF

Ik kan ervoor zorgen dat je een PDF naar de klant kan versturen per e-mail d.m.v. van een plugin. Aanvullend is het ook mogelijk pakbonnen uit te printen.  De plugin die ik hier vaker voor gebruik is https://nl.wordpress.org/plugins/woocommerce-pdf-invoices-packing-slips/screenshots/. Ook hier: Naar schatting een uurtje werk om het geheel in te regelen. Lees verder »

Showcases

Showcases is Sieronline's archief van gerealiseerde projecten. Onderstaande projecten zijn gekoppeld aan 'Discipline - Webshops'.

Clubsteaks

Voor Clubsteaks hebben we hiervoor een experience website gerealiseerd, inclusief volwaarde webshop waar online de diverse vleesproducten kunnen besteld worden. Lees verder »

DEBI Handelsonderneming

Van DEBI Handelsonderneming kwam het verzoek of het mogelijk was bepaalde productfeeds te koppelen waren aan Woocommerce. Een volwaardige dropshipment wens dus. Lees verder »

Tom Smeenk

Tom Smeenk verkoopt online op maat gemaakte Auping Aurondes, boxsprings en matrassen. Lees verder »

Luzac College

Het Luzac college zocht naar een oplossing om de processen rondom het bestellen en beschikbaar hebben van het diverse drukwerk te stroomlijnen. Lees verder »

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl