Sieronline

Discipline - Portals

De discipline 'portals' is een verzameling van diverse webwijs artikelen en showcases die alles te maken hebben met onze gerealiseerde portal oplossingen.

Direct naar showcases »

Webwijs

Webwijs is Sieronline's archief van oplossingen, adviezen en tips. Deze informatie helpt je op weg om je project goed in te richten en een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Onderstaande artikelen zijn gekoppeld aan 'Discipline - Portals'. Bekijk natuurlijk ook onze showcases.

Maatwerk oplossingen met bestaande plugins

Veel oplossingen in portals zijn te realiseren met één of meerdere plugins in WordPress, al dan niet gecombineerd met eventueel maatwerk in de ontwikkelde thema’s. Lees verder »

Showcases

Showcases is Sieronline's archief van gerealiseerde projecten. Onderstaande projecten zijn gekoppeld aan 'Discipline - Portals'.

Kavelteam

In opdracht van Kavelteam hebben we een online platform ontwikkeld waarbij elke plaats in Nederland zijn bouwkavels / projecten kan aanbieden. Elk project kan door middel van een interactieve kavelkaart zijn kavels aanbieden met bijhorende (model-)woningen. De interactieve kaart biedt een overzichte weergave van elk project en welke kavels er nog beschikbaar zijn. De kavels zijn […] Lees verder »

Opleiding omgeving voorzitters NVTZ

In opdracht van Monique Hammink van Empowering en Frank Seine van Avicenna, Academie voor Leiderschap is een online opleiding omgeving ontwikkeld. Lees verder »

50 VitaalPlus

50 Vitaal plus is een (online) uitgave van diverse artikelen bestemd voor de 50plusser. We hebben hiervoor het online verlengstuk van de papieren uitgave gerealiseerd. Lees verder »

NCR

Voor NCR is een portal opgezet die voorziet in het presenteren van de opleidingen die NCR aanbiedt en geeft de mogelijkheid snel en eenvoudig een gewenste opleiding te vinden en je hiervoor aan te melden. Lees verder »

Luzac College

Het Luzac college zocht naar een oplossing om de processen rondom het bestellen en beschikbaar hebben van het diverse drukwerk te stroomlijnen. Lees verder »

NVTZ Academie

De portal voorziet in het presenteren van de opleidingen die NVTZ aanbiedt en geeft de mogelijkheid snel en eenvoudig een gewenste opleiding te vinden. Lees verder »

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl