Sieronline

Discipline - Applicaties

De discipline 'applicaties' is een verzameling van diverse webwijs artikelen en showcases die alles te maken hebben met onze realisatie applicaties.

Direct naar showcases »

Webwijs

Webwijs is Sieronline's archief van oplossingen, adviezen en tips. Deze informatie helpt je op weg om je project goed in te richten en een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Onderstaande artikelen zijn gekoppeld aan 'Discipline - Applicaties'. Bekijk natuurlijk ook onze showcases.

Maatwerk oplossingen met bestaande plugins

Veel oplossingen in portals zijn te realiseren met één of meerdere plugins in WordPress, al dan niet gecombineerd met eventueel maatwerk in de ontwikkelde thema’s. Lees verder »

Koppelingen met openbare informatie

Diverse applicaties hebben koppelingen met actueel (financiële) nieuws, actuele filemeldingen, actuele weerberichten en actuele berichten van de NS gekoppeld aan station Zwolle / Nijmegen. Lees verder »

Showcases

Showcases is Sieronline's archief van gerealiseerde projecten. Onderstaande projecten zijn gekoppeld aan 'Discipline - Applicaties'.

Tonny Keijzers Exclusives

Voor Tonny Keijzers Exclusives was er gevraagd een eenvoudige oplossing te realiseren voor hun televisieschermen in de winkel. Deze moeten geregeld voorzien worden van nieuwe auto’s. Lees verder »

Dierenbescherming Nederland

Voor de stichting Dierenbescherming Nederland hebben we in WordPress een ondersteunde applicatie ontwikkeld die bij hun Dierenbeschermersspel aansluit. Lees verder »

Hollands Glorie Deventer

Een placemat applicatie die voor elke gast in het restaurant een unieke placemat print met historische feiten. Lees verder »

Van der Valk Zwolle & Nijmegen

Voor Van der Valk Zwolle & Nijmegen hebben we een volledige touchapplicatie ontwikkeld in Wordpress. Lees verder »

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl