Sieronline

Vormgeving van uw website

vormgevingTijdens de inventarisatie van uw project overleggen we ook hoe we de grafische vormgeving van uw website in gaan vullen. We werken met enkele grafische partners samen welke allemaal een goede invulling kunnen geven aan de uitstraling van uw website.

Daarnaast is het mogelijk één van onze standaardoplossingen te kiezen, waarbij we enkele basis ontwerpen toepassen op de inhoud van je website. In het geval van wat lagere budgetten is dit vaak de gekozen oplossing.

Binnen grote projecten werken we vaak voorafgaand aan het ontwerp draadmodellen uit. Op deze manier bespreken we in grote lijnen hoe de onderdelen op de website moeten worden opgenomen. Dit werken we uit in een draadmodel, wat een een goede basis is voor een vormgever om de huisstijl van je project op toe te passen.

  • “SIERonline en VIA Design vullen elkaar aan in het belang van de klant.”

    Jan Machiela, vormgever en communicaloog

Overleg met grafisch vormgever

We werken samen met diverse grafische partners die uitstekend uw vormgeving van uw website kunnen verzorgen. Bekijk de voorbeelden van onze partners.

Onze standaard oplossingen

Heeft u een beperkt budget? Informeer naar onze standaard oplossingen om toch snel een eenvoudige website in de lucht te hebben tegen een scherp tarief.

Géén gekochte thema's

Wij werken uitsluitend met maatwerk ontwikkelde thema’s en kopen geen standaard WordPress thema’s in. Hierdoor is uw website makkelijk in beheer, uniek en veiliger in gebruik.

Draadmodellen

Grotere projecten starten we vaak met de opzet van draadmodellen. Handig voor de grafisch vormgever en u heeft een goede visie hoe uw website eruit komt te zien. Draadmodellen zijn uitgewerkte schetsen van uw project: Een goede basis.

Portfolio

Bekijk onze uitgebreide portfolio met recent ontwikkelde websites en bekijk de gebruikte technieken. Ook vindt u hier een overzicht van onze grafische partners waar u terug kunt zien wat hun gerealiseerde werk is.

Lees meer »

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl