Sieronline

Teksten op uw website

tekstenBij de realisatie van een website brengen we in kaart wat u wilt vertellen. We bouwen een navigatiesctructuur op welke we opnemen in het grafische ontwerp. Naast de algemene onderdelen over u, zijn vaak uw producten of diensten de belangrijkste onderdelen die op uw website ondergebracht moeten worden.

Het in kaart brengen van alle gewenste onderwerpen is de eerste stap. We kunnen daarna aan de slag met de technische realisatie van de website, waarbij u vervolgens aan de slag kunt met uw teksten. Vaak is het overnemen van de teksten van de oude website een eerste stap.

Schrijven van goede teksten

Het aanleveren van goed tekstmateriaal voor uw website is belangrijk. Er zijn een aantal belangrijke aandachtspunten die komen kijken bij het schrijven van teksten:

Kort en bondig

Veel mensen scannen de teksten op een website. Houd je verhaal kort en bondig. Vaak is één of twee alinea’s voldoende.

Werk met titels

Veel bezoekers scannen je website zoals ze de krantenkoppen lezen. Is de kop hetgeen wat ze zoeken? Dan pas zullen ze de tekst in de alinea lezen.

Gebruik bekende termen

Denk in de rol van je bezoeker. Gebruik geen technische termen, maar probeer termen te gebruiken die een bezoeker / normale klant ook zal gebruiken. Het verhoogt de vindbaarheid van jouw website.

Hulp bij invulling van uw website

Een goede invulling van uw website is een grote klus. Sieronline verzorgt de technische realisatie van uw website en kan u prima begeleiden in het gehele traject, maar adviseert het inschakelen van een tekstschrijver om eenheid in uw teksten te krijgen en ervoor te zorgen dat uw teksten geschikt zijn voor het gebruik op uw website.

Diverse partners

We werken samen met diverse tekstschrijvers en adviseren u graag hierin. Ook in de nazorg als u niet zelfstandig de website kunt onderhouden hebben we eventuele partners die voor u uw website kunnen onderhouden.

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl