Sieronline

Onze standaard website

Een standaard website installatie met WordPress onderscheid zich met de volgende functionaliteiten die na de oplevering zelfstandig beheerd kunnen worden:

Pagina's

Elke website bevat pagina’s met teksten. Je kunt onbeperkt pagina’s en/of berichten aanmaken en deze voorzien van foto’s, video’s of andere inhoud.

Formulieren

Contactformulieren of andere soorten formulieren kunnen zelf opgebouwd worden en worden geplaatst in de website. Ingevulde formulieren ontvangt u per e-mail en er is een online archief van alle verzonden formulieren.

Yoast

Bij elke WordPress installatie installeren wij de Yoast plugin: Het hulpmiddel om de teksten op uw website perfect te analyseren voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines.

Menu

Een website is meer dan een verzameling pagina’s. Koppel pagina’s en meer onderdelen aan elkaar in de vorm van een menunavigatie en beheer deze zelf.

Statistieken

Elke website is voorzien van statistieken waarbij ingezien kan worden hoeveel bezoekers de website krijgt. Er zijn voorbereidingen getroffen om je Google Analytics account te koppelen aan je website voor een uitgebreide analyse van je website bezoek.

Beveiliging

Beveiliging is een zeer belangrijk aandachtspunt binnen een website installatie. Onze installatie heeft diverse voorzorgsmaatregelen om te verkomen dat uw website gehacked wordt. Aanvullend verzorgen vanuit ons Onderhoud en Support abonnement ervoor dat uw website altijd veilig blijft.

Backup

Vanuit ons onderhoud & support abonnement verzorgen elke dag automatisch een backup van uw website. Met deze backups kunt u altijd terug naar een vorige situatie mocht u tijdens het beheer van uw website iets fout hebben gedaan.

Handleiding

U ontvangt een algemene WordPress handleiding waarbij maatwerk onderdelen aanvullend uitgelicht worden. Aanvullend krijgt u bij ons op kantoor tekst en uitleg hoe u uw website kunt beheren.

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl