Sieronline

Inventarisatie van uw website

inventarisatieHet is prettig om altijd even kennis te maken. We nemen graag even de tijd onder het genot van een kopje koffie / thee om elkaar te leren kennen en te begrijpen dat een website een maatwerk product is. Het moet een verlengstuk zijn van uw bedrijf en/of persoon en kan eigenlijk niet zo maar neergezet worden.

kennismakingsgesprek

Voorafgaand aan de realisatie brengen we dus in een eerste gesprek al uw wensen in kaart. Op basis hiervan kunnen we een op maat gemaakte offerte maken. In dit gesprek bespreken we de volgende punten:

  1. Is er al een huisstijl / logo ?
  2. Is er al een bestaande website ?
  3. Wat zijn de wensen voor de nieuwe website ?
  4. Wat is globaal het te besteden budget ?
  5. Welk materiaal is er voor handen betreft tekst & beeld ?
  6. Verwacht je een full service oplossing of steekt u zelf ook graag de handen uit de mouwen ?

Wij bieden voor elk budget een mogelijke website, waarbij we uitgaan van een standaard installatie van WordPress aangevuld met enkele basismodules.

De vormgeving van je website

In het kennismakingsgesprek bespreken we ook de vormgeving van de website. Dit is de volgende ‘fase’ in de realisatie van je website. Lees verder »

Overige aandachtspunten

Retina

Met de huidige mobiele apparatuur worden ook de schermen steeds beter en beter. Sinds de komst van Retina houden we steeds vaker rekening met haarscherp beeld op een website. De resolutie’s van deze schermen zijn vaak 4x zo groot, waardoor originele webafbeeldingen wazig worden.

Responsive

Met een responsive design maken we de website geschikt voor zowel desktop als mobiel en tablet gebruik. Alle elementen krijgen op elk device een eigen presentatie ( of worden verborgen om de laadtijd te versnellen)

Zoekmachine's

De website zal gebouwd worden in HTML5. In de code maken we straks gebruik van nieuwe tags: Hiermee zorgen we voor een succesvolle indexatie van de website. Met tags zoals <header>, <footer>, <article>, <section>, <aside>, <nav> etc kunnen we sturen wat welk onderdeel in de pagina is om zo focus te leggen op de daadwerkelijke inhoud.

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl