Sieronline

Websites

Sieronline onderscheidt de realisatie van een website in een aantal fasen:

Inventarisatie

Voorafgaand aan de realisatie brengen we in een eerste gesprek uw wensen in kaart. Op basis hiervan kunnen we een op maat gemaakte offerte maken.

Lees meer »

Vormgeving

We betrekken een grafisch vormgever bij het project voor de vormgeving van de website. Ook bieden we in overleg enkele standaard oplossingen.

Lees meer »

Teksten

We brengen in kaart wat we willen vertellen en zoeken hiervoor een tekstschrijver, of je schrijft zelf de teksten. In overleg kunnen we nog de teksten laten nalopen voor uniformiteit.

Lees meer »

Fotografie

Bij de realisatie van de vormgeving kan fotografie een rol spelen. Een bedrijfsreportage of profielfoto kan tot de werkzaamheden behoren.

Lees meer »

Realisatie

Zodra de vormgeving akkoord is, alle teksten bekend zijn en de foto’s zijn gemaakt kan de daadwerkelijke realisatie van de website plaats vinden.

Lees meer »

Hosting

Bij de realisatie van een website moet deze ook ergens online geplaatst worden. Aanvullend moet ook de e-mail die binnenkomt ergens ondergebracht worden. Dit gebeurd op een hosting omgeving en is een vast onderdeel bij de realisatie van een website.

Lees meer »

Wordpress als beheersysteem

2000px-wordpress_logo-svg

Standaard website

Wilt u meer lezen over onze standaard website inrichting en welke onderdelen dit bevat? Lees dan de informatie over onze standaard installatie die wij opleveren:

Meer informatie over onze standaard website »

Wat is WordPress?

Wilt u iets meer achtergrond over WordPress en wat dit inhoudt?

Meer informatie over WordPress »

Al onze websites worden gebouwd in WordPress, een opensource beheersysteem (CMS) die de functionaliteiten in zich heeft voor de meeste wensen. WordPress is een laagdrempelig beheersysteem en dus eenvoudig in gebruik. Het werkt heel intuïtief, over het algemeen wordt gesteld dat iedereen die met Microsoft Word kan werken ook prima met WordPress overweg kan.

De inrichting van onze Wordpress installatie verzorgt automatisch een groot aantal standaard zaken als zoekmachinevriendelijke URL’s, globale opmaak en stijlen, schalen van afbeeldingen voor geschikt webgebruik zodat de uiteindelijke beheerder de focus kan leggen op de inhoud van de pagina’s in plaats van de vormgeving. Daarnaast zijn er heel veel (gratis) uitbreidingen voorhanden om een installatie uit te breiden om invulling te geven aan gestelde wensen. Op deze manier kan met relatief lage kosten een website gerealiseerd worden.

Portfolio

Bekijk op onze portfolio pagina recent ontwikkelde websites en gebruikte technieken.

Lees meer »

De standaard website

Een standaard website installatie met WordPress onderscheid zich met enkele functionaliteiten die na de oplevering beheerd kunnen worden.

Lees meer »

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl