Sieronline

Vormgeving webshop

vormgevingTijdens de inventarisatie van uw webshop en producten overleggen we ook hoe we de grafische vormgeving van uw webshop in gaan vullen. Bij een webshop is een belangrijk vraagstuk het volgende:

Wilt u een website waar uw producten gepromoot worden ( een experience website ) en aanvullend verkocht worden, of praten we over alleen een webshop waarin de verkoop van producten centraal staat?

Dit is een belangrijke vraag omdat het bepaald hoe we de invulling van de gehele webshop moeten inrichten. Voor een experience website werken we met enkele grafische partners samen welke allemaal een goede invulling kunnen geven aan de uitstraling van uw webshop.

Daarnaast is het mogelijk één van onze standaardoplossingen te kiezen, waarbij we enkele basis ontwerpen toepassen op de inhoud van je webshop. In het geval van wat lagere budgetten is dit vaak de gekozen oplossing.

Binnen grote projecten werken we vaak voorafgaand aan het ontwerp draadmodellen uit. Op deze manier bespreken we in grote lijnen hoe de onderdelen op de webshop moeten worden opgenomen. Dit werken we uit in een draadmodel, wat een een goede basis is voor een vormgever om de huisstijl van je project op toe te passsen.

 

  • “SIERonline en VIA Design vullen elkaar aan in het belang van de klant.”

    Jan Machiela, vormgever en communicaloog

Overleg met grafisch vormgever

We werken samen met diverse grafische partners die uitstekend uw vormgeving van uw website kunnen verzorgen. Bekijk de voorbeelden van onze partners.

Onze standaard oplossingen

Heeft u een beperkt budget? Informeer naar onze standaard oplossingen om toch snel een eenvoudige webshop in de lucht te hebben tegen een scherp tarief.

Géén gekochte thema's

Wij werken uitsluitend met maatwerk ontwikkelde thema’s en kopen geen standaard WordPress thema’s in. Hierdoor is uw webshop makkelijk in beheer, uniek en veiliger in gebruik

Draadmodellen

Grotere projecten starten we vaak met de opzet van draadmodellen. Handig voor de grafisch vormgever en u heeft een goede visie hoe uw website eruit komt te zien. Draadmodellen zijn uitgewerkte schetsen van uw project: Een goede basis.

Portfolio

Bekijk onze uitgebreide portfolio met recent ontwikkelde websites en bekijk de gebruikte technieken. Ook vindt u hier een overzicht van onze grafische partners waar u terug kunt zien wat hun gerealiseerde werk is.

Lees meer »

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl