Sieronline

Technische realisatie van uw webshop

technische_realisatie_websiteZodra de ontwerpen definitief zijn, de teksten verzameld en eventuele fotografie beschikbaar is kan er gestart worden met de technische realisatie van de webshop. We tuigen de standaard website op, ontwikkelen en richten eventueel maatwerk in. En we importeren natuurlijk alle producten!

We bouwen op een speciale ontwikkelomgeving, de webshopgaat pas definitief in de lucht als de webshop volledig klaar is. Tijdens de ontwikkeling of na de technische oplevering krijgt u tekst en uitleg over het beheer van de webshop, zodat u volledig zelfstandig de webshop verder kunt onderhouden. Zo kunt u zelf teksten aanpassen, pagina’s aanmaken en uw eventuele maatwerk zijn inhoudelijk bijwerken.

Wilt u weten waar we mee werken? Verdiep je in onze gebruikte technieken.

Aandachtspunten

Retina

Met de huidige mobiele apparatuur worden ook de schermen steeds beter en beter. Sinds de komst van Retina houden we steeds vaker rekening met haarscherp beeld op een website. De resolutie’s van deze schermen zijn vaak 4x zo groot, waardoor originele webafbeeldingen wazig worden.

Responsive

Met een responsive design maken we de website geschikt voor zowel desktop als mobiel en tablet gebruik. Alle elementen krijgen op elk device een eigen presentatie ( of worden verborgen om de laadtijd te versnellen)

Zoekmachines

De website zal gebouwd worden in HTML5. In de code maken we straks gebruik van nieuwe tags: Hiermee zorgen we voor een succesvolle indexatie van de website. Met tags zoals <header>, <footer>, <article>, <section>, <aside>, <nav> etc kunnen we sturen wat welk onderdeel in de pagina is om zo focus te leggen op de daadwerkelijke inhoud.

Hosting

Bij de start van de technische realisatie is de website al gauw in het stadium dat deze klaar is. Daarbij komt het volgende belangrijke aandachtspunt: De hosting van de website. Hierin bieden we diverse oplossingen:

Lees meer »

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl