Sieronline

Webshops

Sieronline pakt de bouw van een webshop aan met de volgende stappen:

Inventarisatie webshop

We brengen in kaart wat de wensen zijn. Meertalig, productconfigurators, verzendmogelijkheden etc. Hiermee bepalen we grotendeels de functionaliteiten van de webshop.

Lees meer »

Inventarisatie producten

We brengen de productendatabase in kaart en zorgen dat we alle producten op een structurele manier kunnen importeren in de webshop.

Lees meer »

Betaalmogelijkheden

Welke betaalmogelijkheden wil je bieden op je website? En met welke betaalproviders werken we samen?

Lees meer »

Vormgeving

Naast alle technische vraagstukken over de producten en functionaliteiten kijken we ook naar de vormgeving van de website. Is het een webshop pur-sang of een experience website met daarbij verkoop van producten?

Lees meer »

Fotografie

Goede fotografie verkoopt je product! Met onze eigen studio schieten we snel en gemakkelijk de perfecte beelden voor je webshop.

Lees meer »

Realisatie

De daadwerkelijke realisatie gaat van start.

Lees meer »

Woocommerce

Sieronline realiseert haar webshops met de meest gebruikte e-commerce oplossing binnen WordPress: Woocommerce. Een WordPress / Woocommerce webshop heeft als groot voordeel dat je alles in één omgeving kan integreren.

Meer informatie over Woocommerce »

woocommerce_logo_woo_commerce

Hosting

Bij een webshop is de hosting een belangrijk aandachtspunt.

Lees meer »

SSL certificaten

U wilt uw bezoekers vertrouwen geven in uw webshop? Installeer een SSL certificaat zodat uw betalingen en orders over beveiligde verbindingen verlopen.

Lees meer »

Portfolio

Bekijk in onze portfolio al diverse reeds gerealiseerde webshop projecten, of laat je kennis verrijken door de diverse webwijs artikelen gerelateerd aan de realisatie van webshops.

Lees meer »

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl