Sieronline

Portals & Applicaties

portalsSieronline biedt oplossingen voor maatwerk applicaties of portal wensen. Door gebruik te maken van WordPress als onderliggend beheersysteem is het vrij eenvoudig om snel een beheersysteem te realiseren. Dit vormt de basis voor uw maatwerk applicatie of portal.

Maatwerk applicaties

Uw vraag is onze uitdaging en we kunnen op vele vlakken een praktisch systeem voor u neerzetten. Elke vraag is uniek: een greep uit gerealiseerde projecten:

 • Elearning systeem : We hebben in samenwerking met Empowering & Avicenna voor de NVTZ, VTOI-NVTK, VTW & Province Noord Holland een e-learning systeem ontwikkeld inclusief online community. Via dit systeem kunnen leden in groepen communiceren en docenten de antwoorden controleren en goedkeuren. Op deze wijze verkrijgen de leden hun certificaat.
 • Placemat applicatie voor Hollands Glorie Deventer : WordPress als basis om voor een restaurant unieke placemats u te printen met dagelijkse actuele informatie uit Wikipedia.
 • Dierenbescherming Nederland : WordPress als basis om een offline spel kracht bij te zetten met een online videoportal, wat geopend kan worden op digiboards op scholen.
 • Van der Valk Zwolle / Nijmegen / Tilburg / Leeuwarden : Een duurzaamheidstour en touch TV applicatie in de hal van de hotels met actuele informatie over verkeer, weer, nieuws en het openbaar vervoer.
 • Tonny Keyzers Exclusive : Een eenvoudige applicatie in WordPress om in de winkel op diverse schermen actuele auto’s met prijzen te tonen in een slideshow.
 • Aannemersbedrijf Nikkels : Een narrowcasting systeem waarin we in de huisstijl van de organisatie hun facebookfeed samenvoegen met het laatste nieuws en dit presenteren op diverse TV’s in hun bedrijfspand. Ook is hier het opgewekte vermogen van hun zonnepanelen realtime op in te zien.
 • Werkgeverskring Voorst : Voor de leden van de WKV hebben we een portal ingericht waar ze kunnen inloggen en hun profiel kunnen beheren. Aanvullend kunnen ze via deze website hun vacatures beheren, welke op de website van Werken in Voorst gepresenteerd wordt.
 • Outlook handtekeningen : Wij ontwikkelen ook handtekening generatoren om in uw organisatie iedereen gelijke handtekeningen te laten gebruiken.

Bekijk door ons gerealiseerde applicaties »

vandervalkzwolle

Applicatie op Touch TV in hal Van der Valk Zwolle 

Portals

De ontwikkeling van een webportal is in onze visie de ontwikkeling van een website, maar dan een stap verder dan de realisatie van een standaard basiswebsite. Vaak komen bij de realisatie van portals wat meer technische oplossingen kijken. Denk hierbij aan de volgende onderdelen:

 • Gebruik van gebruikers die in moeten kunnen loggen
 • Functionaliteiten in de vorm van e-learning / inschrijvingen van opleidingen / facturatie oplossingen
 • Inrichten van advertentiemogelijkheden
 • Complexe website oplossingen.

Bekijk door ons gerealiseerde portals »

Werkwijze

De realisatie van deze projecten starten vaak iets anders dan een reguliere website. We beginnen vaak met een uitgebreide inventarisatie en werken het één en ander uit in een draadmodel. De inventarisatie is nodig omdat de oplossingen moeten komen uit de WordPress hoek. Vaak zetten we voor een groot deel bestaande WordPress oplossingen in, en vullen we aan waar nodig met eventueel maatwerk in de thema’s. Vaker gebruikte omgevingen / oplossingen zijn onder andere:

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl