Sieronline

Sieronline neemt deel dienstverlening van bosworX over

bosworX biedt sinds ongeveer 1997 diensten aan op het gebied van hosting en internet. Vanaf 1999 is Remco Siero werkzaam geweest bij bosworX en heeft hier ruim 10 jaar websites ontwikkeld. Vanaf 2010 is Remco Siero zelfstandig verder gegaan als Sieronline. Sieronline heeft dus al meer dan 23 jaar ervaring in het bouwen van websites en soortgelijke dienstverlening als e-mail, hosting en overige zaken.

Afgelopen jaar is bosworX verkocht en kunnen zij niet meer de hosting van websites verzorgen. Om de continuïteit te waarborgen heeft bosworX deze dienstverlening overgedragen aan Sieronline. Met onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites zijn wij de juiste partij om deze dienstverlening succesvol voort te zetten. Naast onze eigen ervaring in het ontwikkelen van websites hebben we ook de kennis van bosworX in huis gehaald. Onlangs is Matthijs Keijser bij Sieronline gestart (voorheen werkzaam bij bosworX).

logos

Wat gaat er nu gebeuren?

Op dit moment (april 2022) brengen we met bosworX de situatie in kaart. In de eerste helft van dit jaar streven we naar een volledige overdracht van de dienstverlening. We houden u via e-mail op de hoogte en zullen u informeren over onze dienstverlening.

Wilt u toch liever uw website bij een andere organisatie onder brengen dan is dit mogelijk. Neemt u dan contact met ons op.

Meer weten?

Heeft u nu al vragen of wilt u meer weten over onze dienstverlening neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0571-769017.  U kunt ook alvast kennismaken met ons team door onze kennismaking PDF te downloaden.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl