Sieronline

Advies en projectondersteuning

adviesEigenaar Remco Siero van Sieronline is zelfstandig ondernemer en is specialist op online gebied. Vanaf 1998 fultime in dienst bij een full-service internetbureau en sinds 2010 als zelfstandig ondernemer is hij een specialist met bijna 20 jaar ervaring.

In de loop der jaren heeft hij veel kennis opgebouwd bij het ontwikkelen van websites, webshops, apps en hoe dit projectmatig goed aan te pakken. Ook in vervolgtrajecten zoals sociale media, zoekmachine optimalisatie en digitale nieuwsbrieven kan hij hulp bieden.

Bij veel webtrajecten binnen een organisatie is er geen ervaring in eigen huis. U kunt u natuurlijk hiervoor iemand aannemen, maar het is ook mogelijk hiervoor op tijdelijke basis iemand beschikbaar te stellen.

Begeleiding tijdens projecten

Voor tijdelijke projecten kunt u mij inhuren voor ondersteuning of begeleiding van het gehele project. Op deze wijze ontlast u uw eigen medewerkers en haalt u tijdelijk de kennis in huis. Dit op basis van af te spreken uren gedurende de looptijd van het project.

Advies

Er kan advies gevraagd worden hoe het traject in te gaan, of welke partijen het meest geschikt zijn voor de gewenste situatie. Door de ruim 18 jaar ervaring met de ontwikkeling van websites zijn veel situaties al bekend en zijn er de standaard valkuilen makkelijk te vermijden.

Ondersteuning

Ook voor ondersteuning in bestaande situaties of het geven van opleidingen voor het onderhoud van websites kan wat betekend worden. Een beschikbare vraagbaak voor uw medewerkers lost al gauw de aanwezige problemen op en het word als zeer prettig ervaren een dergelijke backup beschikbaar te hebben.

Informeer naar de mogelijkheden voor advies, ondersteuning of begeleiding voor uw project. U haalt hiermee tijdelijk ruime ervaring in huis! Met onze gunstige uurtarieven zijn de kosten veelal lager dan de standaard consultancy tarieven die gehanteerd worden.

sbb-erkend-leerbedrijf-sbbSIERonline
Molenstraat 15
7391 AA Twello

0571-769017
info@sieronline.nl
helpdesk@sieronline.nl